Nu åbner Idrætspuljen for tilskud

Del

Søg puljen senest den 1. marts til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter.

Puljen til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter åbner nu for ansøgninger til den årlige uddeling af puljemidler.

Der er i alt 1.000.000 kroner i puljen, som er øremærket anlæg af idræts-, motions- og friluftsfaciliteter. Det kan være nye faciliteter såvel som ombygning eller modernisering af eksisterende anlæg, hvor det vil føre til en betydelig forbedring af forholdene. 

Puljen kan også søges til udstyr, som kan bruges til idræts-, motions- og friluftsliv. Der gives dog som udgangspunkt ikke tilskud til almindeligt standardudstyr i idrætsforeninger som f.eks. fodbolde, håndbolde, fjerbolde, ketchere mv.

Puljen kan søges af foreninger, selvorganiserede, skoler, institutioner og lignende, som er hjemhørende i Halsnæs Kommune. Og så skal ansøgningen være i tråd med Halsnæs Kommunes idrætsstrategi for 2021-2025. 

Vil du vide mere? Så læs mere om puljen til idræts-, motions- og friluftsfaciliteter på linket her. 

Der er ansøgningsfrist den 1. marts 2024 kl. 12.00.

Som noget nyt skal man i år ansøge gennem Foreningsportalen. Du finder ansøgningsskemaet i menufanen under punktet Puljer. Herefter vælges Pulje - Idræts-, motions- og friluftsfaciliteter.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye