Agria Dyreforsikring

Agria officiel forsikringspartner for Det Internationale Rideforbund

Del

Med hestesundhed for øje – og for at kunne tilbyde innovative og sikre forsikringsløsninger til europæiske hesteejere – indleder Agria Djurförsäkring et samarbejde med Det Internationale Rideforbund, Fédération Equestre Internationale, som forbundets officielle forsikringspartner.

FEI´s generalsekretær, Sabrina Ibáñez, og Agria Djurförsäkrings administrerende direktør, Agnes Fabricius, underskriver samarbejdsaftalen, der er aftalt til at løbe fra 2024 og frem til 2028.
FEI´s generalsekretær, Sabrina Ibáñez, og Agria Djurförsäkrings administrerende direktør, Agnes Fabricius, underskriver samarbejdsaftalen, der er aftalt til at løbe fra 2024 og frem til 2028. Agria Dyreforsikring

- Vi er begejstrede for muligheden for at udforske nye markeder og arbejde for hestevelfærd og forbedret hestesundhed på fælleseuropæisk plan. For med samarbejdet med Det Internationale Rideforbund har Agria mulighed for at nå ud til flere interessenter inden for ridesporten end nogensinde før, siger Agnes Fabricius, Agria Djurförsäkrings administrerende direktør.

Hendes holdning deles af Ralph Straus, FEI´s kommercielle direktør:

- Vi er glade for at samarbejde med Agria, hvis drivkraft er at tilbyde førsteklasses forsikringsydelser, sikre hestevelfærd og forebyggende sundhedspleje til dyr.

Han fortsætter:

- Partnerskabet handler ikke kun om at forbinde FEI´s interessenter med Agrias egne erfarne forsikringseksperter. Det handler også om at formidle risikoen for skader og mulighederne for sygdomsforebyggelse, da det er et afgørende aspekt for at opretholde hestevelfærd på verdensplan. Agria bidrager med stor viden og ekspertise inden for hestesundhed og veterinærmedicin, også fra virksomhedens langvarige samarbejde med hesteorganisationer, forskere og opdrættere.

Partnerskabet mellem FEI og Agria blev født ud af et vellykket digitalt samarbejde mellem de to organisationer gennem kampagnen "What makes a champion?", som blev lanceret i 2022. Fem fremtrædende ridesportsudøvere fra forskellige discipliner og lande blev interviewet om vigtigheden af ​​den mentale indstilling, holdånd og passion for at realisere en drøm inden for ridesport. Kampagnen havde over 300.000 visninger og 1 million eksponeringer, og det har skabt grundlaget for et succesfuldt partnerskab.

- FEI´s uddannelseskampagner og forskningsprojekter i kombination med Agrias forskningsfond og vores database over hesteskader, som er en af ​​de største i verden, giver os en unik platform. Ikke mindst for at kunne udbrede viden om skadesforebyggende tiltag indenfor hesteverdenen, siger Agnes Fabricius.

Om Agria Djurförsäkring

Agria blev grundlagt allerede i 1890 og er specialist i dyreforsikringer og tilbyder forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Irland og England. I alle disse lande tilbyder Agria desuden digital veterinærrådgivning, men derudover har Agria langvarige samarbejder med flere nationale rideforeninger. Gennem partnerskabet med FEI, som løber fra 2024 til 2028, sigter Agria mod at tilbyde sine tjenester til flere lande i Europa. Læs mere på virksomhedens hjemmeside: agria.dk

Om Fédération Equestre Internationale

FEI er det verdensomspændende forbund for hestesport, anerkendt af Den Internationale Olympiske Komité og grundlagt i 1921. Ridesport har været en del af den olympiske bevægelse siden OL i 1912 i Stockholm. FEI er det eneste styrende organ for alle internationale begivenheder i de olympiske discipliner springning, dressur og eventsport – såvel som for sportskørsel, parakørsel, paradressur, distanceridning og voltigering. Læs mere på forbundets hjemmeside: fei.org

Kontakter

Billeder

FEI´s generalsekretær, Sabrina Ibáñez, og Agria Djurförsäkrings administrerende direktør, Agnes Fabricius, underskriver samarbejdsaftalen, der er aftalt til at løbe fra 2024 og frem til 2028.
FEI´s generalsekretær, Sabrina Ibáñez, og Agria Djurförsäkrings administrerende direktør, Agnes Fabricius, underskriver samarbejdsaftalen, der er aftalt til at løbe fra 2024 og frem til 2028.
Download
Som inkarneret rytterske ser Agrias Agnes Fabricius frem til at arbejde sammen med FEI om hestevelfærd og forbedret hestesundhed i de kommende år.
Som inkarneret rytterske ser Agrias Agnes Fabricius frem til at arbejde sammen med FEI om hestevelfærd og forbedret hestesundhed i de kommende år.
Download

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 130 år og skal, med specialistkundskab og engagement, udvikle og sælge tryghed for dyr og mennesker.

Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle.

De fleste af virksomhedens medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyrehelbred og bidrager til veterinærmedicinsk forskning.

Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring). Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Irland og England.

Følg pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Hunde- og katteejere: Er forskellene virkelig så store?21.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Traditionelt set har der været en række opfattelser og stereotyper omkring forskellene mellem hunde- og katteejere. Hundeelskere beskrives ofte som sociale og aktive, mens katteejere anses for at være mere selvstændige og kreative. Men nye data fra Agria Dyreforsikring afslører en fælles tendens blandt kæledyrsejere, der udfordrer disse klassiske opfattelser: De vælger ofte de samme navne til deres firbenede familiemedlemmer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye