Næstved Bibliotek og Borgerservice

Lyt og tal om digte

Del

Tirsdag den 6. februar kl. 14.00-14.45 fortsætter vi rækken af digtoplæsninger på Næstved Bibliotek, Lille scene.

Kom og lyt til et digt - og vær med til at tale om det bagefter.
Kom og lyt til et digt - og vær med til at tale om det bagefter. Credit: Næstved Bibliotek

Kom og lyt til et digt og få en god snak om det, når vi inviterer til digtoplæsning for voksne fire tirsdage i februar. Tag en pause og oplev, hvor dejligt det er at få læst højt og lytte sammen med andre.

Der er mange slags digte, korte, lange, nogle, der rimer og andre, der går lige i hjertet. Uanset formen og indholdet kan de give både oplevelser, overraskelser og stof til eftertanke.

Måske minder det dig om noget

– Vi læser et digt højt hver gang. Faktisk læser vi digtet to gange, så det lige kan sætte sig lidt. Efterfølgende taler vi om digtet – hvad der sker og om det måske minder én om noget. Det er ikke en litterær analyse af digtet, men en god måde til at tale med andre om det. Der er ikke noget rigtigt svar – alt er velkomment, siger kulturformidlerne Jens Kryger Nielsen og Vibeke Sølling, som også står bag bibliotekets novelleoplæsning.

Der er ingen forberedelse. Hvad, der bliver læst og hvem, der læser op, afsløres først på dagen. Bare mød op eller sæt dig og lyt med, hvis du alligevel er på biblioteket.

Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig. Vi byder på en kop kaffe/te. 

Tirsdage med digtoplæsning: 6. februar, 13. februar, 20. februar og 27. februar.

kl. 14.00–14.45 på Næstved Bibliotek ved Lille scene.

Fokus på kærligheden

I foråret 2024 sætter Næstved Bibliotek fokus på kærligheden og lidenskaben i dens mange afskygninger med en række arrangementer, der på forskellig vis knytter an til temaet. Derfor har vi naturligvis også fokus på kærlighed, når vi læser digte op.  

På Næstved Bibliotek er der i øjeblikket forskellige rækker af mikroaktiviteter for voksne. Arrangementet med digtoplæsning er en del af disse. Det foregår i åbningstiden, og alle er velkomne.

Vedr. billeder: Hermed gives tilladelse til at bruge vedhæftede billeder redaktionelt.

Kontakter

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye