STARK Danmark

Ny kommunikationsdirektør i STARK Danmark

Del

Birgitte Møller-Heuer bliver ny kommunikationsdirektør og medlem af Ledergruppen i STARK Danmark. Her afløser hun Jens Velling, der i november gik selvstændigt for at arbejde som journalist.

Birgitte Møller-Heuer, kommunikationsdirektør i STARK Danmark
Birgitte Møller-Heuer, kommunikationsdirektør i STARK Danmark

Birgitte Møller-Heuer kommer fra en stilling som kommunikationschef i Norlys og har tidligere været marketing- og kommunikationschef hos fiber- og tv-leverandøren Waoo! og arbejdet på TV2, som bl.a. teamchef i Analyseafdelingen.

CEO Britta K. Stenholt siger:

”Vi lever og ånder for at gøre hårdt arbejde lettere for vores kunder. Som markedsleder har vi også en opgave i at vise vores omverden, hvordan vores del af byggeriet spiller en vigtig rolle i omstillingen til en mere bæredygtig fremtid og i at sikre os alle tag over hovedet. Det og meget mere er Birgitte den helt rigtige til.”

Birgitte Møller-Heuer er uddannet cand. mag i informations- og medievidenskab og har en Master i Corporate Communication.

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye