Boston Consulting Group

Ny leder af forretningsområdet for private equity i Boston Consulting Group

Del
BCG

Mads Ulstrup, 37 år, har den 1. december 2023 sat sig i ledelsessædet i Boston Consulting Groups forretningsområde for rådgivning af danske og internationale kapitalfonde.

Mads startede sin karriere i Boston Consulting Group (BCG) i sommeren 2013. Her kom han til konsulenthuset som Associate, efter han havde færdiggjort sin MSc. i Finance ved Aarhus Universitet. I 2016 tog han til BCG's kontor i New York for at specialisere sig inden for rådgivning af kapitalfonde – med fokus på køb og salg af virksomheder samt strategi og værdiskabelse under kapitalfondenes ejerskabsperiode.

I 2018 blev Mads hentet hjem til København for at bygge netop dette forretningsområde op i Danmark. I dag er Mads Managing Director & Partner og leder BCG's Private Equity team i Danmark, som er vokset til over 30 personer.

Kontakter

Billeder

Om Boston Consulting Group (BCG)

Boston Consulting Group (BCG) er en global konsulentvirksomhed med kontorer i over 100 byer fordelt på 50 lande, herunder Danmark. BCGs 30.000 konsulenter samarbejder med erhvervs- og samfundsledere om at løse deres vigtigste udfordringer og gribe deres største muligheder. BCG var frontløberen inden for forretningsstrategi ved sin grundlæggelse i 1963. I dag samarbejder BCG med sine klienter om transformationer, der gavner alle interessenter, og som styrker kunders vækstmuligheder, grønne konkurrencemæssige fordele og positive samfundsbidrag.

Følg pressemeddelelser fra Boston Consulting Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boston Consulting Group

Ny Analyse: Profitabel landbrugspraksis fremmer den grønne omstilling7.2.2024 07:00:00 CET | Pressemeddelelse

Landbruget står for en tredjedel af hele Danmarks udledning af drivhusgasser, hvilket fremhæver behovet for bæredygtige løsninger i branchen. En ny analyse fra Boston Consulting Group, Danmarks Naturfredningsforening og Food Nation præsenterer 'regenerativt landbrug' som en løsning til at adressere klima- og miljøudfordringer. Regenerativt landbrug tilbyder en metode til at forbedre jordens sundhed og reducere drivhusgasser, der i 2035 kan reducere landbrugets klimaaftryk med cirka 30%.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye