Billund Kommune

Årets Holdkammerat Olivia blev overrasket af borgmesteren

Del

Borgmester, Stephanie Storbank, overraskede Olivia Kirkegaard for at sige tillykke med prisen som Årets Holdkammerat.

Borgmester Stephanie Storbank overraskede Olivia og resten af holdet til første træning siden DR-showet Sport 2023
Borgmester Stephanie Storbank overraskede Olivia og resten af holdet til første træning siden DR-showet Sport 2023 Billund Kommune

Forrige lørdag modtog Olivia Kirkegaard prisen som Årets Holdkammerat til DR’s store show, Sport 2023. Og til første træning siden den store dag, fik Olivia og resten af holdet en overraskelse. Ind på banen kom nemlig borgmester, Stephanie Storbank, for at ønske stort tillykke med den flotte pris og ikke mindst Olivias store indsats.

”Du repræsenterer på fineste vis det stærke foreningsliv, vi har. Når vi dyrker sport, så handler det nemlig ikke kun om at vinde. Det handler om at være en del af fællesskabet. Du har gjort noget særligt for fællesskabet, og det håber jeg, at andre vil lade sig inspirere af – ikke bare her i klubben, men i hele Danmark,” sagde borgmesteren blandt andet.

12-årige Olivia Kirkegaard ville gerne spille fodbold, men der var ikke et pigehold for hendes årgang i Grindsted GIF. Det satte dog ikke en stopper for den handlekraftige pige, som af egen kraft fik trommet nok piger sammen til, at de kunne starte deres eget hold. Både på og udenfor banen er Olivia en ildsjæl, der bidrager med energi og godt humør til ikke bare holdets spillere, men hele klubben.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye