GjensidigeGjensidige

Gjensidige og Lunar indgår nyt samarbejde

Del

Gjensidige har indledt et strategisk samarbejde med Lunar om at tilbyde forsikringer til deres kunder.

Det nye partnerskab mellem Gjensidige og Lunar sikrer, at Gjensidige kan tilbyde forsikringer til Lunar Banks 800.000 privat- og erhvervskunder i Norden på sigt. Fokus er til at starte med Danmark og de danske kunder. Hvordan samarbejdet skal udbredes på sigt i resten af Norden, vil de to partnere finde ud af i fællesskab.  

Lunar Bank er en digital og kundedrevet virksomhed, og netop den profil matcher Gjensidiges ambitioner om at være branchens mest kundeorienterede selskab og samtidig tilbyde simple og overskuelige digitale produkter til kunderne, forklarer Iason H. Johannessen, landechef og direktør for Distribution Privat DK i Gjensidige. 

“Samarbejdet understøtter Gjensidiges ambition om at være helt fremme i den digitale udvikling i Danmark, og her er Lunar Bank en oplagt partner, i og med de udelukkende opererer digitalt. Samarbejdet giver os også mulighed for på en enkel og overskuelig måde at tilbyde vores produkter til kunderne digitalt.”  

Omdrejningspunktet i Lunar Bank er deres prisvindende mobile bankplatform, som giver kunderne en lang række muligheder i forbindelse med den daglige bankforretning, og også hos den digitale bank er der glæder over samarbejdet.  

”Lunars ambition er at blive den bedste hverdagsbank i Norden. Vores kunder sætter allerede pris på det tilbud, vi har i dag. Vi har en Trustpilot-score på 4,6, som er meget, meget højt. Men der er ingen tvivl om, at nye services og produkter er naturlige, når vi skal leve op til vores overordnede ambition. Vi udvikler selv flere nye services, mens vi tilbyder andre via partnerskaber. Her er Gjensidige et anerkendt selskab i det nordiske landskab og gør det muligt for os at tilbyde vores kunder den rette forsikring tilpasset til dem,” siger kommerciel direktør i Lunar, Anne Marie Kindberg. 

Samarbejdet med Lunar Bank har været i en testfase i andet halvår af 2023, og har allerede vist gode resultater. Hos Gjensidige er der store forventninger til det udbytte, man får af at få en ny, digital bankpartner tæt på.  

“Vi er sikre på, at det nye samarbejde med Lunar kan være med til at sætte en ny standard for digital bankassurance i Danmark, og vi glæder os til at se på de muligheder, dette har i fremtiden. Der er mange forskellige muligheder for at arbejde intelligent med data og hele tiden være skarpe på at kunne udvikle de bedste forsikringsløsninger til det enkelte individ,” siger Iason H. Johannessen.  

Gjensidige har med denne aftale nu tre ”bankassurance samarbejder” nemlig Lunar, Sparekassen Kronjylland og Middelfart Sparekasse. 

Nøgleord

Kontakter

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab, som er noteret på Oslo Børs. Vi har ca. 4.200 medarbejdere og tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også pension og opsparing. Driftsindtægterne var 34 mia. NOK i 2022, mens forvaltningskapitalen udgjorde 135 mia. NOK. 

Lunar er en digital udfordrerbank der gør det enkelt for virksomheder og privatpersoner at håndtere deres økonomi, og giver dem kontrollen tilbage ved at bygge den bedste nordiske hverdagsbank. Lunar blev grundlagt i Aarhus og beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere i København, Aarhus, Stockholm og Oslo. I 2019 fik Lunar banklicens og er nu én af få banker med en nordisk bankplatform. Lunar har i dag mere end 800.000 privat- og erhvervskunder i hele Norden. https://www.lunar.app

Følg pressemeddelelser fra Gjensidige

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gjensidige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye