Billund Kommune

Billund Centret søger forpagter til cafe

Del

Billund Centret søger en nytænkende og initiativrig forpagter til kulturhusets nye café med en yderst attraktiv beliggenhed midt i Billund.

Visualisering af indretningen for den kommende cafe i Billund Centret
Visualisering af indretningen for den kommende cafe i Billund Centret Foto: Vallentin Haugland for Billund Kommune

Billund Centret revitaliseres og med en omfattende modernisering skal kulturhuset bringes ind i en ny æra, hvor omgivelserne, byudviklingen og samfundet er ændret markant siden tilblivelsen i 1973.

Derfor søger Billund Centret en forpagter, der vil være med til at skabe gode oplevelser for byens borgere og kulturhusets gæster. og ambitionerne er høje.

"Vi ønsker os en forpagter, der vil bidrage til totaloplevelsen og kulturhusets vision, nemlig at det må blive et samlingssted for alle kommunens beboere, et sted hvor alle aldersklasser mødes," forklarer Christian Hansen, leder af Billund Centret.

Central beliggenhed og gode faciliteter

Beliggenheden bliver ikke meget bedre. Helt centralt i Billund by, nabo til LEGO House, byens butiksmiljø og tæt på Travbyen - en ny bydel, hvor der opføres ca. 500 boliger.

Udover at sikre forplejning til Billund Centrets gæster, møder og arrangementer har forpagteren også mulighed for at afholde egne arrangementer i cafeen.

"Som forpagter bliver du en del af kulturhusets fællesskab og den rejse, som Billund Centret står overfor," siger Christian Hansen.

Billund i rivende udvikling

Mange anvender Billund Centret - og til forskellige formål. Kulturhuset består af bibliotek, kultur- og musikskole, kirke, ungdomsskole og café. Herudover er der møde-, event- og konferencefaciliteter, som alle opdateres i forbindelse med moderniseringen.

Billund by er i rivende udvikling. Byen vokser hastigt og overalt skyder nye boligområder, daginstitutioner og butikker op.

Hvert år har Billund omkring 1,5 millioner overnatninger af turister, et tal der er støt stigende, og dertil kommer et anseeligt antal dagsbesøg. Turisterne besøger blandt andet LEGOLAND, LEGO House, Lalandia og Wow Park.

Fakta

Cafeen består af 151 kvm. caféområde godkendt til 100 personer, dertil køkken, køle- og fryserum samt depot. I alt 226 kvm + ca. 120 kvm udeservering. Alt interiør og inventar i cafeen er nyt, herunder køkken og hvidevarer mm.

Forpagtningsprisen er 200.000 kr. ex moms pr. år.

www.billund.dk/cafe kan interesserede læse mere om tilbudsindhentningen, frister og sende et tilbud.

Kontakter

Billeder

Visualisering af indretningen for den kommende cafe i Billund Centret
Visualisering af indretningen for den kommende cafe i Billund Centret
Download
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Et nyt daghjem flytter midlertidigt ind på Mødestedet21.5.2024 19:36:01 CEST | Pressemeddelelse

Som opfølgning på budgetforliget for 2024-2027 har kommunalbestyrelsen netop besluttet, at et nyt daghjem midlertidigt skal flytte ind i Mødestedets hovedbygning. Målet er at udvikle og få erfaringer med, hvad et daghjem skal kunne for at imødekomme borgernes behov. Daghjemmet vil som udgangspunkt være åbent i dagtimerne alle hverdage, men både funktioner og åbningstider bliver tilpasset efter borgernes behov.

Frivillige kræfter skaber uforglemmelige oplevelser for børn fra hele landet16.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Skole OL-finalen nærmer sig med hastige skridt, og der er ingen DIF Skole OL uden de frivillige. Over 450 frivillige fra Billund Kommune er klar til yde en kæmpe indsats - nogle for første gang, mens andre har været med i flere år. To af dem er Elsebeth Bloch, der er med som frivillig for tredje gang, og Cecillie Jutta, der er med som frivillig for første gang. De glæder sig til at gøre en forskel til dette års Skole OL-finale.

SAGRO samt Billund og Vejen Kommuner samarbejder om stort græsningsprojekt3.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I området omkring Holme Å er en række planter og insekter fra Den Danske Rødliste i fare for at forsvinde. SAGRO, Billund og Vejen Kommuner har derfor sammen med de lokale lodsejere igangsat et afgræsningsprojekt, som skal holde ådalen lysåben for at sikre den bedst mulige biodiversitet. Målet er, at i alt 190 hektar naturarealer bliver omdannet til et mekka for biodiversitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye