STARK Danmark

STARK hylder det gode håndværk på ny festival

Del

Det gode gamle håndværk går aldrig af mode – og det nye er kommet for at blive. STARK er støttepartner på den nye festival ’HÅNDVÆRK’ på Lokomotivværkstedet i København.

Hvad er ’det gode håndværk’ for dig? Grundighed, holdbarhed, finish eller det rette materialevalg? 

STARK er støttepartner på den nye håndværkerfestival HÅNDVÆRK på Lokomotivværkstedet i København d. 24.-25. januar. STARK ønsker med sin deltagelse på festival at støtte op om og hylde det gode håndværk – og diskutere, hvad det gode håndværk er i dag og i fremtiden. 

- Håndværkstraditioner er vigtige. Alt det, vi har lært gennem flere hundrede år, er en kvalitet, der skal kunne ses og mærkes i ethvert nyt byggeri. Grundighed, finish og det rette materialevalg er fundamentet, mens håndværkeren er den afgørende faktor. Men stolte traditioner og godt håndværk gør det ikke alene. Der skal også tænkes nyt og bygges innovativt. CO2-regnskabet skal stemme, byggepladsen skal være rummelig og nye kræfter skal tiltrækkes. Hos STARK ønsker vi med vores deltagelse i HÅNDVÆRK at holde vores stolte håndværkstraditioner i hævd, tiltrække ungdommen og sammen bygge på en lys fremtid, fortæller Mads Aagaard Jensen, marketingchef hos STARK.

Racerløb, gaming og godt håndværk på STARKs stand

Den nye festival HÅNDVÆRK er fyldt med lærerige, underholdende og inspirerende aktiviteter for alle, der er interesserede i bæredygtighed i byggeriet, og som vil hylde det gode håndværk. Men den er særligt for de håndværkere, der arbejder inden for murer-, tømrer- og snedkerfagene, oplyser festivalen.

I området omkring STARKs stand kan man opleve en række aktiviteter i samarbejde med udvalgte samarbejdspartnere. Her kan de besøgende blandt andet bygge et el-værktøj om til en racerbil og dyste mod hinanden på STARK/Carl Ras Powertool Race-banen.

I samarbejde med Astralis kan man besøge STARK/Astralis-trucken, hvor håndværkerne kan teste, om det mon er lige så nemt at navigere rundt i STARKs Counter-Strike-bane som på byggepladsen. Og på det arbejdende værksted viser CF Hansen, Loud Living og Tømrerlandsholdet, hvordan kreativitet, bæredygtighed og talent går hånd i hånd med godt håndværk. 

Det er gratis at deltage i HÅNDVÆRK-festivalen. Læs mere her. 

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye