Social-, Bolig og Ældreministeriet

Presseinvitation: Ældreministeren besøger Tårnby Kommune for at høre om deres arbejde med faste, selvstyrende og tværfaglige teams

Del

Ældreminister Mette Kierkgaard besøger i dag Tårnby Kommunes hjemmepleje sammen med sektorformand i FOA Tanja Nielsen. 

Om kort tid præsenterer regeringen sit udspil til den nye ældrelov. 

I den anledning besøger ældreminister Mette Kierkgaard Tårnby Kommunes hjemmepleje for at høre om deres arbejde med faste, selvstyrende tværfaglige teams - noget, som regeringen også sætter fokus på i den kommende reform af ældreområdet.

Sektorformand i FOA Tanja Nielsen deltager også i besøget.

Besøget finder sted i dag, 16. januar, på Oliefabriksvej 49, 2770 Kastrup, klokken 13:30 og varer cirka en time. Pressen er velkommen og vil have mulighed for at være med fra klokken 14:15, hvor ældreministeren skal tale med flere medarbejdere. 

Der er mulighed for interview med ældreministeren efterfølgende.

For pressetilmelding kontakt Social-, Bolig- og Ældreministeriets presseafdeling på presse@sm.dk eller telefon 4185 1360 (modtager ikke sms).

Følg pressemeddelelser fra Social-, Bolig og Ældreministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Social-, Bolig og Ældreministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye