Energistyrelsen

Energistyrelsen inviterer til teknisk gennemgang af processen for kommende havvindsudbud

Del

Energistyrelsen holder tirsdag den 16. januar en teknisk briefing for journalister om processen for de kommende 6 GW havvindsudbud.

Energistyrelsen har 12. januar 2024 offentliggjort et revideret udbudsmateriale for minimum 6 GW havvind med henblik på en opfølgende markedsdialog. Styrelsen forventer, at udbuddene vil kunne offentliggøres i løbet af foråret 2024.

Energistyrelsen vil i den anledning gerne invitere medierne til en teknisk pressebrief tirsdag den 16. januar 2024 kl. 11.00 i Energistyrelsen.

På mødet vil vicedirektør Stig Uffe Pedersen fortælle om processen frem mod de kommende udbud af parkerne i Nordsøen I, Hesselø, Kattegat og Kriegers Flak II. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Tid: tirsdag den 16. januar kl. 11.00.

Sted: Energistyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577, København V, Møderum MC3

Tilmelding: Deltagelse kræver forhåndstilmelding og gyldigt pressekort. Navne på deltagere sendes senest tirsdag kl. 10 til pressechef Ture Falbe-Hansen, tfh@ens.dk.

Kontakter

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye