DI - Dansk Industri

Se dronevideo og fotos: Industriens Hus markerer historisk tronskifte

Del

Dansk Industri tager hele domicilet på Rådhuspladsen i København i brug for at sige ”Tak” til Hendes Majestæt Dronningen og "tillykke" til det nye kongepar i forbindelse med tronskiftet.

Dansk Industri markerer tronskifte med bannere på tagterrassen og facadebelysning på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Se link til drone-optagelser herunder
Dansk Industri markerer tronskifte med bannere på tagterrassen og facadebelysning på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Se link til drone-optagelser herunder

Dansk erhvervsliv har i generationer haft et godt og tæt samarbejde med regenten og Kongehuset i det hele taget, og derfor er der iværksat markante og synlige markeringer af tronskiftet på søndag.

Allerede fredag tændte DI for facadelyset med et kæmpestort ”Tak”, som vil kunne ses af enhver, der passerer Vesterbrogade og Rådhuspladsen. 

På søndag umiddelbart efter tronskiftet, tændes facadelyset på Industriens Hus med et kæmpestort ”Tillykke” for at gratulere det nye kongepar.

Fra luften kan en tydelig markering af tronskiftet ses oven på Industriens Hus. Husets øverste tagterrasse bliver således udsmykket med store bannere med fotostater af Hendes Majestæt Dronningen og af det nye kongepar – og ligeledes ledsaget af et meget stort ”Tak” og ”Tillykke”.

Det hele filmes og fotograferes og optagelser af markeringen overrækkes til Kongehuset som gave fra Dansk Industri til den afgående majestæt og kongeparret.

- Det gode og tætte samarbejde mellem Kongehuset og erhvervslivet har meget stor betydning for vores virksomheder. Vi ønsker derfor helt naturligt, at vi viser vores taknemmelighed på en meget synlig måde i forbindelse med tronskiftet.

- Vi ser samtidig frem til et fortsat stærkt og værdiskabende samarbejde med det nye kongepar, siger viceadm. direktør Thomas Bustrup, DI.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Dansk Industri markerer tronskifte med bannere på tagterassen og facadebelysning på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Se link til drone-optagelser herunder
Dansk Industri markerer tronskifte med bannere på tagterassen og facadebelysning på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Se link til drone-optagelser herunder
Download
Tronskifte markeres også med facadelyset på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.
Tronskifte markeres også med facadelyset på Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny global undersøgelse: Mening på arbejdet stiger for andet år i træk – de unge scorer fortsat lavest22.5.2024 14:37:16 CEST | Pressemeddelelse

Det er blevet mere meningsfyldt at gå på arbejde, viser nye tal fra Voluntas. Det er andet år i træk, at scoren for meningsfuldt arbejde stiger, efter flere år med fald. Ifølge den globale undersøgelse 'Meningsfuldhed på Arbejdet 2024', foretaget af det danske rådgivningsfirma Voluntās, er følelsen af mening på jobbet steget fra 73 i 2023 til 74 i 2024. - Vi er nu for alvor kommet ud af pandemien, der udgjorde et historisk lavpunkt, hvad angår den mening, vi mennesker oplevede i vores arbejde. Vi begynder at mærke et stærkere tilhørsforhold og ser et tydeligere formål med det vi laver, idet vi igen kan forholde os fysisk til vores arbejdsplads, vores kollegaer og det produkt, vi i sidste ende hver især bidrager til. Men vi er bestemt ikke i mål og mange organisationer er stadig ved at finde sig til rette i en virkelighed, hvor både arbejdsformer og indstillingen til selve arbejdets plads i livet, har forandret sig fundamentalt, siger Nicolai E. E. Iversen, Chief Philosophy Officer hos

DI: storstilet plan for at styrke Danmarks maritime forsvar21.5.2024 08:10:22 CEST | Pressemeddelelse

Danmark kan i det store hele bygge skibe selv, men det kræver en ambitiøs satsning for at styrke det maritime forsvar. Sådan lyder anbefalingerne fra det nationale partnerskab på det maritime områder med deltagelse af regeringen, erhvervsorganisationer, fagforeninger og universiteter. Derfor anbefales det at udvide skibsbygningskapaciteten herhjemme markant. Landets største erhvervsorganisation betegner det som en storstilet plan.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye