DI - Dansk Industri

Erhvervslivet markerer historisk tronskifte

Del

Dansk erhvervsliv har i generationer haft et godt og tæt samarbejde med regenten og Kongehuset i det hele taget, og derfor er der gjort klar til markante og synlige markeringer af tronskiftet på søndag.

Industriens Hus på Rådhuspladsen i København
Industriens Hus på Rådhuspladsen i København

Dansk Industri tager hele domicilet på Rådhuspladsen i brug for at sige ”Tak” til Hendes Majestæt Dronningen og tillykke til det nye kongepar i forbindelse med tronskiftet.

Allerede fredag tænder DI for facadelyset med et kæmpestort ”Tak”, som vil kunne ses af enhver, der passerer Vesterbrogade og Rådhuspladsen. Det sker fredag kl. 16.00 og fortsætter lørdag.

På søndag umiddelbart efter tronskiftet, tændes facadelyset på Industriens Hus med et kæmpestort ”Tillykke” for at gratulere det nye kongepar.

Fra luften kan en tydelig markering af tronskiftet ses oven på Industriens Hus. Husets øverste tagterrasse bliver således udsmykket med store bannere med fotostater af Hendes Majestæt Dronningen og af det nye kongepar – og ligeledes ledsaget af et meget stort ”Tak” og ”Tillykke”.

Det hele filmes og fotograferes og optagelser af markeringen overrækkes til Kongehuset som gave fra Dansk Industri til den afgående majestæt og kongeparret.

- Det gode og tætte samarbejde mellem Kongehuset og erhvervslivet har meget stor betydning for vores virksomheder. Vi ønsker derfor helt naturligt, at vi viser vores taknemmelighed på en meget synlig måde i forbindelse med tronskiftet.

- Vi ser samtidig frem til et fortsat stærkt og værdiskabende samarbejde med det nye kongepar, siger viceadm. direktør Thomas Bustrup, DI.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

Industriens Hus på Rådhuspladsen i København
Industriens Hus på Rådhuspladsen i København
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye