Future Food gør status og vil fremadrettet fokusere udelukkende på forædlede fødevarer
Future Food A/S, som har virksomhederne Hanegal A/S, Nr. Onsild, Top Food og Gris&Ko i porteføljen, har gjort status og valgt at lukke sin skærestue hos Gris&Ko fra årsskiftet.
”Vi har truffet en strategisk beslutning og vil fremadrettet udelukkende fokusere på forædlede kød- og plantebaserede fødevarer, hvor vores stærke traditioner og fokus på det gode håndværk kommer i spil – noget hvori vi er højt specialiseret i alle vores virksomheder, og som ligeledes passer fint i tråd med vores oplevelse af, at fremtidens forbrug går mod mindre kød og af højere kvalitet”, siger Jesper Ottzen, CEO i Future Food.
Virksomheden Gris&Ko har i mange år bl.a. drevet en skærestue med opskæring og pakning og som underleverandør til andre aktører i markedet.
”De seneste år har vi som resten af markedet set, at indtjeningsmarginalen er blevet udhulet, og derfor nedlægges skærestuen” siger Jesper Ottzen.
De berørte medarbejdere er blevet orienteret, og så vidt muligt blevet tilbudt arbejde andre steder i organisationen.
Med nedlukningen af skærestuen sættes der herved fuld fokus på de tre øvrige selskaber i koncernen. Top Food som er specialiseret i fremstilling af et bredt spekter af frosne fødevareprodukter af hakket kød og sous vide-produkter til detailhandlen og food service, Nr. Onsild-mærket, som er kendt i foodservice-markedet for en kompromisløs tilgang til kvalitet baseret på bedste råvarer, det gode håndværk og en stærk sans for de gode klassiske slagtervarer. Og Hanegal som et kendt økologisk brand inden for charcuteri og færdigretter blandt danske forbrugere i detail og i foodservice.
Nøgleord
Kontakter
Jesper OttzenCEO Future Food A/S
Tlf:86 85 36 72Om Future Food A/S
Future Food A/S blev grundlagt i 2019 og udgør en gruppe af fødevarevirksomheder højt specialiseret i produktion af kød og plantebaserede fødevarer. I øjeblikket består porteføljen af fire virksomheder, der alle er baseret på de samme kerneværdier – gode råvarer, håndværk og fokus på at levere velsmagende produkter.
Følg pressemeddelelser fra KommPress A/S
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra KommPress A/S
KommPress’ kontaktdirektør fejrer 10-års jubilæum21.5.2025 09:01:00 CEST | Pressemeddelelse
KommPress’ partner og kontaktdirektør, Anders Damgaard, har netop fejret sit 10-års jubilæum på det fynske PR- og kommunikationsbureau KommPress.
KommPress opruster med stærk visuel profil21.1.2025 09:00:00 CET | Pressemeddelelse
Kommunikationsbureauet KommPress udvider sit videoteam med en erfaren og markant kapacitet med Nicolai Brix, som er skiftet fra Bestseller til det fynske bureau.
Markant profil træder ind i KommPress’ bestyrelse17.9.2024 10:05:00 CEST | Pressemeddelelse
Kommunikationsbureauet KommPress styrker bestyrelsen, når den tidligere stadsdirektør i Odense Kommune, Stefan Birkebjerg Andersen, indtræder. Han skal bidrage til bureauets fortsatte udvikling og vækst med særligt fokus på strategi og Public Affairs.
KommPress ansætter Public Affairs-direktør10.1.2024 09:52:42 CET | Pressemeddelelse
Cathrine Valter Reinert er fra årsskiftet ansat som direktør for Public Affairs hos kommunikations- og PR-bureauet KommPress.
KommPress skruer op for Public Affairs8.11.2023 08:28:45 CET | Pressemeddelelse
Der bliver skruet op for Public Affairs hos kommunikations- og PR-bureauet KommPress, når Cathrine Valter Reinert fra årsskiftet tiltræder som direktør for området. Også på bestyrelsesniveau har KommPress oprustet Public Affairs-kompetencerne ved at tiltrække Tine Aurvig-Huggenberger.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum