KommPress ansætter Public Affairs-direktør

Del

Cathrine Valter Reinert er fra årsskiftet ansat som direktør for Public Affairs hos kommunikations- og PR-bureauet KommPress.

Cathrine Valter Reinert er ved årsskiftet begyndt som Public Affairs-direktør hos KommPress.
Cathrine Valter Reinert er ved årsskiftet begyndt som Public Affairs-direktør hos KommPress.

Kommunikations- og PR-bureauet KommPress har ansat Cathrine Valter Reinert som ny direktør for Public Affairs. Hun kommer fra en stilling som kommunikations- og Public Affairs-rådgiver hos UdviklingsRåd Sønderjylland og har tidligere været selvstændig, ligesom hun har arbejdet på TV 2 og hos Kolding Kommune.

KommPress ønsker med ansættelsen af Cathrine Valter Reinert at give kommuner, organisationer og virksomheder en stærkere stemme ind mod de politiske aktører på kommunalt og regionalt niveau.

”Der er masser af virksomheder, der har brug for at påvirke kommunale og regionale beslutningstagere, og her skal KommPress være specialister. Vi skal sammentænke det lokale og nationale, når vi hjælper vores kunder, for der er generelt brug for bedre forbindelser mellem virksomheder og politikere rundt omkring i landet, så der bliver truffet mere velinformerede beslutninger,” siger Cathrine Valter Reinert.

Privat er Cathrine Valter Reinert gift og bor i Kolding med sin mand og deres til sammen fire børn.

Billeder

Fakta om KommPress

KommPress er et kommunikations- og PR-bureau med kontorer i Odense og Aarhus. KommPress tilbyder ydelser indenfor kommunikations- og presserådgivning, hvor bureauets kommunikatører og journalister hjælper brands, virksomheder og offentlige organisationer med strategisk kommunikation, public relations, public affairs, krisekommunikation, employer branding, ESG samt tekst- og videoproduktion.

KommPress’ bestyrelse består af formand Erik Laumand, Dan Terkildsen, Tine Aurvig-Huggenberger og Cathrine Valter Reinert (udtræder af bestyrelsen ved næste generalforsamling).

For mere information: https://www.kommpress.dk.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye