DI - Dansk Industri

DI Ejendom ansætter erfaren chef

Del

Det bliver den erfarne Helle Juhler-Verdoner, der skal være chef i DI Ejendom fra 1. februar 2024.

Helle Juhler-Verdoner bliver ny chef i DI Ejendom.
Helle Juhler-Verdoner bliver ny chef i DI Ejendom.

1. februar 2024 byder DI velkommen til Helle Juhler-Verdoner, der bliver chef for DI Ejendom. Helle Juhler-Verdoner kommer fra en stilling som branchechef for Intelligent Energi i Green Power Denmark.

- Vi er meget tilfredse med at kunne byde Helle velkommen i DI Ejendom. Hun kommer med en lang og værdifuld erfaring, som vi i ejendomsbranchen får stor glæde af. Hun har solid erfaring indenfor erhvervsorganisationer og et stærkt kompas, der kan navigere i et kompliceret juridisk og teknologisk fagområde, siger Per W. Hallgren, formand i DI Ejendom.

Det er ikke første gang at Helle Juhler-Verdoner sætter sine fødder i Industriens Hus. Hun har tidligere været ansat i Dansk Industri, hvor hun fra 1998 til 2008 varetog roller som energi- og klimachef og chef for ledelsessekretariatet.

- Jeg glæder mig meget til at vende tilbage til Dansk Industri og repræsentere ejendomsbranchen. Branchen står de kommende år overfor store forandringer, og der er brug for et mere tværgående samarbejde og bedre dialog mellem beslutningstagere og de virksomheder, som vi repræsenterer i DI Ejendom, siger Helle Juhler-Verdoner, kommende chef for DI Ejendom.

Helle er cand. polit. fra Københavns Universitet og har desuden en MBA fra Henley Business School.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent Frank Bill på tlf. 2226 0194 eller fbi@di.dk.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye