Friendly PR

TOOMANYLEFTHANDS ANNONCERER STØRSTE DANSKE DJ/EDM-KONCERT NOGENSINDE

Del

Den danske DJ-duo TooManyLeftHands indtager Forum til deres største solokoncert til dato. Det bliver samtidig den største DJ/EDM-koncert i Danmark med lokal artist nogensinde!

Pressefoto: TooManyLeftHands
Pressefoto: TooManyLeftHands Foto: Mantas Hesthaven

De seneste par år har den danske DJ-duo TooManyLeftHands haft travlt med over 200 shows i 10 lande. På dansk grund kan nævnes Fredagsrock i Tivoli, Bøgescenen på Smukfest, Distortion på Rådhuspladsen, solokoncert i Store VEGA og mange flere. Ikke mindst stod duoen for et 9-timers show på årets Tinderbox, hvor de afviklede hele torsdagsprogrammet på Magicbox-scenen.

Nu er det igen tid til en fuld koncert med TooManyLeftHands!

Lørdag d. 13. april inviterer TooManyLeftHands til deres største solokoncert til dato, når de indtager mægtige Forum i København!

“Dette bliver showet, vi har ventet på, glædet os til og bygget op til de sidste 4-5 år,” udtaler Anders K, den ene halvdel af DJ-duoen.  

Arrangementet bliver under duoens koncertkoncept “The Ballroom Rave” og kommer til at byde på deres hidtil mest omfattende sceneproduktion. Og ikke nok med det; i Forums rammer bliver det ikke bare TooManyLeftHands' største koncert, men også den største DJ/EDM-koncert med en dansk artist i Danmark nogensinde.

“Vi kommer til at gå ekstra all-in på den her: lasere, CO2-kanoner, ild, og så videre. Vi har måtte bestille ekstra udstyr fra udlandet for at komme i mål med at lave det show, vi har brygget på,” udtaler Martin Nick, den anden halvdel af TooManyLeftHands.

TooManyLeftHands – FORUM – Lørdag d. 13. april 2024

Earlybird-billetsalg starter fredag d. 5. januar via Ticketmaster - find billetter her

Kontakter

Billeder

Pressefoto: TooManyLeftHands
Pressefoto: TooManyLeftHands
Download
Pressefoto 2
Pressefoto 2
Download
The Ballroom Rave plakat
The Ballroom Rave plakat
Download
The Ballroom Rave plakat 2
The Ballroom Rave plakat 2
Download

Følg pressemeddelelser fra Friendly PR

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Friendly PR

Sebastian modtager Musikforlæggernes Ærespris23.4.2024 08:19:06 CEST | Pressemeddelelse

For 12. år overrækker Musikforlæggerne Æresprisen til en dansk personlighed, der har gjort sig særligt bemærket i dansk musik. Gennem årene er prisen bl.a. gået til navne som Lars Ulrich, Anne Linnet, Bent Fabricius-Bjerre, Hanne Boel og Lise Cabble. Nu kan det annonceres, at årets æresprismodtager er Sebastian (Knud Grabow Christensen). Prisen overrækkes til Carl Prisen 2024, der løber af stablen tirsdag d. 30. april i Pressen, Politikens Hus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye