Mentech A/S

Vælg et IT-firma der sletter din data korrekt

Del

Mentech Danmark, en grøn IT-virksomhed, der dedikerer sig til at reducere e-affald, understreger vigtigheden af at vælge en virksomhed, der kan slette data fra elektronik på den bedste og mest forsvarlige måde. Mentech Danmark tilbyder ECO Solution til virksomheder for at bistå dem med at håndtere deres e-affald på en ansvarlig og effektiv måde. Som Blancco-certificeret partner har Mentech evnen til at slette data fra indsamlet elektronik på den mest effektive vis.

Mentech er et it-firma der kan slette din data korrekt
Vælg et IT-firma der sletter din data korrekt

Mentech Danmark er Blancco certificeret partner

Mentech Danmark er certificeret som partner hos Blancco, hvilket indebærer, at alle virksomheder, der anvender Mentechs ECO Solutions til sletning af data fra deres elektronik, kan være trygge ved, at deres data bliver slettet på korrekt vis. Blancco er verdens mest certificerede leverandør af datasletning, og Mentech er derfor stolt af at være certificeret partner.

Vigtigheden af, at slette data fra elektronik

Den grønne IT-virksomhed erkender vigtigheden af at beskytte deres kunders data. Mentech tilbyder et bredt udvalg af ECO Solutions, hvor de indsamler virksomheders elektronikskrot. Herefter sletter de al tilgængelige data på de elektroniske enheder for at overholde de afgørende love, der beskytter persondata. Mentech udtaler:

”Det er afgørende at vælge et firma, som forstår betydningen af at slette data, især på den korrekte måde. Vores kunder kan trygt stole på, at vi sletter al deres data på korrekt vis.”

Den grønne IT-virksomhed Mentech er stolte af at kunne tilbyde deres mange kunder den tryghed, de behøver, når de vælger at benytte dem til at håndtere deres e-skrot på en miljøvenlig måde.

Mentech ECO Solutions

Mentech præsenterer et omfattende udvalg af effektive løsninger til forsvarlig bortskaffelse af elektronikaffald. Dette omfatter afhentning af e-skrald, sikker fjernelse af data fra elektroniske enheder og anvendelse af deres ECO Drive med sikrede biler. En central vision for Mentech er at mindske mængden af elektronikaffald ved at forlænge elektronikkens levetid gennem reparationer. Virksomheden glæder sig over at støtte andre virksomheder i skabelsen af en grønnere verden.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mentech er et it-firma der kan slette din data korrekt
Vælg et IT-firma der sletter din data korrekt
Download
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023. Et bjerg af elekronikskrald
Mentech deltog ved Børsens Bæredygtige Summit 2023.
Download
Mentech Glostrup facade 3
Mentech Glostrup facade 3
Download

Links

Mentech – et af Nordens største autoriserede IT-værksteder

Vi er i Danmark, Sverige og Norge. Vi praktiserer en cirkulær økonomi, hvor vi genanvender i stedet for at producere. Det gør vi for klodens og fremtiden bedste. Vi yder autoriserede reparationer for flere af verdenens førende elektronik brands. Hos Mentech har vi én mission: At give kunderne den absolut bedste kundeservice overhovedet.

I et partnerskab med Mentech får jeres virksomhed fri adgang til vores selvspecieludviklede Partner Portal med et bredt sortiment af services. Her bevarer I overblikket af sager, og kan se status på håndteringen af alle jeres reparationssager. Supplerende er Mentechs egne digitale platforme som ’Min Side’ og ’Digitale Services’, der har til formål altid at holde dig informeret om din sag. Du skal have den bedste serviceoplevelse, når det handler om din elektronik. Fra start til slut.

Vi sparer og bevarer jordens ressourcer samtidigt med at vi sikrer kompromisløs produktkvalitet.

Mentech samarbejder, og er autoriserede serviceudbydere for: Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Acer, OKAI og Lenovo Think serien.

Følg pressemeddelelser fra Mentech A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mentech A/S

Mentech öppnar 146 Drop-in points i samarbete med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu ingått ett samarbete med Kjell & Company för att erbjuda en ny banbrytande "Drop-in"-lösning för smidigare reparationer av elektronikprodukter. Detta samarbete syftar till att skapa en verklig win-win-win-lösning för privatkunder, företag och partners i Sverige och Norge. Genom detta avtal kan kunder nu besöka någon av Kjell & Companys många butiker för att lämna in produkter för reparation, som sedan skickas till Mentech för professionell felsökning, reparation och hantering.

Mentech åpner 146 Drop-in punkter i samarbeid med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | pressemelding

Mentech har nå inngått et samarbeid med Kjell & Company for å tilby en ny banebrytende "Drop-in"-løsning for smidigere reparasjoner av elektronikkprodukter. Dette samarbeidet har som mål å skape en reell vinn-vinn-vinn-løsning for privatkunder, bedrifter og partnere i Sverige og Norge. Gjennom denne avtalen kan kunder nå besøke en av Kjell & Companys mange butikker for å levere inn produkter for reparasjon, som deretter sendes til Mentech for profesjonell feilsøking, reparasjon og håndtering.

Mentech åbner 146 Drop-in punkter i samarbejde med Kjell & Company i Norden29.5.2024 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Mentech har nu indgået et samarbejde med Kjell & Company for at tilbyde en ny banebrydende "Drop-in"-løsning for smidigere reparationer af elektronikprodukter. Dette samarbejde sigter mod at skabe en reel win-win-win-løsning for privatkunder, virksomheder og partnere i Sverige og Norge. Gennem denne aftale kan kunder nu besøge en af Kjell & Companys mange butikker for at aflevere produkter til reparation, som derefter sendes til Mentech for professionel fejlfinding, reparation og håndtering.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye