OK klar med ladeboks-offensiv til brændstofkunder

Del

Energiselskabet OK vil gøre det nemt og trygt for sine benzin- og dieselkunder at skifte over til en elbil eller plug-in hybrid. Nu kan omkring 500.000 kunder spare hele oprettelsen på en ladeboks til hjemmet

OK introducerer et nyt tiltag, der skal støtte kunderne i overgangen til eldrevne biler. Foto: OK.
OK introducerer et nyt tiltag, der skal støtte kunderne i overgangen til eldrevne biler. Foto: OK.

Adskillige ladeoperatører har meldt sig på banen med billige pakkeløsninger, der skal gøre livet lettere for nye elbilsejere. OK står også klar til at hjælpe sine kunder godt på vej med et nyt tiltag, der skal støtte kunderne i overgangen til eldrevne biler. Potentielt kan op imod 500.000 kunder gøre brug af muligheden, lyder det. 

”Vi vil gerne tage et ansvar for at hjælpe flest muligt over i en elbil. Det er den vej, vi skal som samfund og virksomhed, og den udvikling omfavner vi i OK, selvom vi kunne have en økonomisk interesse i det modsatte. For at sætte handling bag den holdning, har vi besluttet os for at starte med at give vores eksisterende private kunder et usædvanligt tilbud på vores ladeløsning til hjemmet,” siger Michael Løve, CEO i energiselskabet OK.

OK's eksisterende private kunder kan nu spare hele oprettelsen på en ladeboks til hjemmet.

”Jeg tror, at kunderne kender os for at være en pålidelig og sympatisk kæde af tankstationer og vaskehaller. Og vi vil rigtig gerne bevise, at vi også er det, når det kommer til ladeløsninger til elbiler,” siger Michael Løve.

Tiltaget er et led i OK’s nye strategi, hvor der er en klar ambition om fortsat at være et energiselskab, der tager et reelt ansvar for samfund og klima - og det inkluderer bl.a. denne satsning på e-mobilitet.

Fakta

  • Tilbuddet omfatter OK’s lejeløsning og henvender sig til eksisterende private kunder - uanset om de har el, varmepumper, forsikringer eller har et aktivt OK Kort pr. 31. januar 2024.
  • Tilbuddet forudsætter tilkøb af elaftale hos OK og gælder til og med d. 30. april 2024.
  • Kunderne kan sige ja til tilbuddet og vente helt op til et år med at få ladeboksen installeret.
  • Kunderne begynder først at betale abonnement for leje og service, når ladeboksen tages i brug. Abonnementet starter dog senest efter seks måneder fra installation.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk

Billeder

OK Ladepakke
OK Ladepakke
Download
OK's CEO Michael Løve.
OK's CEO Michael Løve.
Download
  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

Åbningsfest: Nu åbner rastepladsen Storkereden i en ny og moderne udgave6.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

På baggrund af en samarbejdsaftale med Vejdirektoratet har OK etableret lynladere ved rastepladserne Storkereden og Lærkereden langs Helsingørmotorvejen samt overtaget driften af Storkeredens forhenværende café og kiosk. Det hele er snart på plads, og det markeres med en officiel åbningsfest af den nye OK Plus-butik og tilhørende ladepark ved Storkereden fredag den 14. juni klokken 10.00-15.00

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye