Aller Media

Martin Kongstads populære podcast om mad og mennesker er tilbage

Del

I tre år har den holdt pause, men nu genopliver Martin Kongstad og Heartbeats podcasten ’Bearnaise er dyrenes konge’. Den nye sæson får et væld af nye spændende gæster som To Sultne Piger, Lærke Kløvedal og Søren Gericke.

Foto: Rita Kuhlmann

De bedste julegaver er de mest uventede. Det er formentlig de færreste, der havde troet, at den populære mad-podcasts, der har ligget i dvale i tre år, skulle strømme ud igen, men nu er det lykkedes. Martin Kongstad og ’Bearnaise er dyrenes konge’ er tilbage. Med en masse nye sjove gæster, skarpe anmeldelser og den samme gode smag.

Der er sket meget siden sidst. Martin Kongstad har blandt andet skrevet en biografi om Casper Christensen, og podcastens faste speaker, Claes Bang, er blevet en stor filmstjerne. Men sidstnævnte er selvfølgelig stadig med, og i første episode tager han imod i den penthouselejlighed, som Netflix har stillet til rådighed for ham, da han er ved at optage en ny film.

”Jeg havde egentlig regnet med, at podcasten var død og begravet, men hver uge kommer der folk op til mig og spørger, hvornår der kommer nye afsnit. Jeg har også altid selv været glad for at lave den, så jeg er virkelig glad for, at vi kan lave en helt ny sæson. Og podcasten er bestemt ikke blevet mindre relevant, når man tænker på den madrevolution, som Danmark har oplevet de seneste år,” siger Martin Kongstad.

Konceptet er stadig det samme. Martin Kongstad taler med række kendte, interessante danskere, og det hele er krydret med en anmeldelse af en ny restaurant. Nogle af dem, der kommer forbi i denne nye sæson, er Søren Gericke, Eva Ravnbøl og Rasmus Kofoed.

I første episode tager Martin Kongstad til sin anden hjemby, Rom, hvor han møder Claes Bang, der er på optagelse. Her fortæller den verdenskendte skuespiller om sit nye liv og sine arbejdsmetoder. Afsnit to og tre er årskavalkader med et væld af gæster, som kårer årets bedste og værste retter.

”Jeg kan godt love, at det bliver en helt fremragende sæson. Vi kommer til at lære om italiensk etikette, hvordan man lærer at lave velsmagende vegetarmad og meget, meget mere. Det er dejligt at være tilbage,” fortæller Martin Kongstad.

Første episode udkommer på Heartbeats.dk og alle podcastplatforme den 27. december.

Kontakter

Om Aller Media

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye