Region Midtjylland

To politiske udvalg får nye formænd

Del

Psykiatri- og socialudvalget samt udvalg for nære sundhedstilbud får 1. januar nye formænd

Region Midtjylland

Regionsrådet har netop godkendt, at Susanne Buch (SF) 1. januar bliver ny formand for udvalg for nære sundhedstilbud, samt at Else Søjmark (S) bliver ny formand for psykiatri- og socialudvalget.

Formandsskiftet i de to udvalg er en del af en større rokade.

I udvalg for nære sundhedstilbud indtræder Birgit Marie Christensen (S) og Lone Dybdal (S) mens Gitte Færgemann (S) og Else Søjmark udtræder af udvalget.

Susanne Buch (SF) afløser desuden Else Søjmark i Sundhedssamarbejdsudvalget.

I psykiatri - og socialudvalget overtager Else Søjmark formandsposten efter Jacob Klærke (SF), der fortsætter som menigt medlem af udvalget. Rose-Marie Mollerup (Psykiatrilisten) fortsætter som næstformand.

Else Søjmark er sygemeldt frem til 1. februar 2024.

Kontakter

Billeder

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland er en politisk styret, administrativ enhed, der har tre hovedopgaver inden for velfærd og udvikling: Sundhed og hospitaler, specialiserede tilbud til socialt udsatte og handicappede.

Regional Udvikling søger gennem konkrete regionale opgaver, ekspertiser og partnerskaber at skabe gode, fremtidssikrede løsninger og sikre, at Region Midtjylland er en attraktiv og bæredygtig region for alle.

Følg pressemeddelelser fra Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye