Fredensborg Kommune

Den nye Seniorpulje er åben for ansøgninger

Del

Byrådet har afsat 300.000 kr. til en ny Seniorpulje, der skal bruges til sociale arrangementer til glæde for kommunens seniorer. Alle kan søge puljen.

Formålet med den nye pulje er at fremme sociale arrangementer for kommunens seniorer – og særligt de arrangementer som kan bidrage til at skabe fællesskab og forebygge ensomhed.

”Jeg vil opfordre alle til at være kreative og se på nye muligheder for at skabe oplevelser og fællesskaber for vores seniorer – og især for dem, som måske lidt for ofte oplever, at de savner samvær og fællesskab med jævnaldrende.
Vi har derfor besluttet, at Seniorpuljen er åben for både foreninger og organisationer, men også for enkeltpersoner, der har en god idé og som brænder for at gøre en forskel for vores seniorer”, siger Louise Mehnke, formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Ansøgere kan finde mere information om puljen og ansøgningsskema på kommunens hjemmeside.

Kontakter

Udvalgsformand Louise Mehnke (A) tlf. 51 23 22 51

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye