Pulverlakering gennem 50 år belønnes med DI-pris

Del

Varde-virksomheden Brandt A/S har leveret pulverlakering af højeste kvalitet gennem 50 år og bliver nu belønnet for indsatsen med DI Sydvestjyllands Initiativpris 2023. 

Som én af de første virksomheder i Nordeuropa tilbyder Brandt A/S pulverlakering af varmefølsomme emner. Med en ny pulverlakeringsteknologi opnås et mindre miljøaftryk og en mere slidstærk overflade sammenlignet med vådlakering.

Og så har Brandt A/S været i en konstant vækst lige siden 4 ansatte overtog virksomheden i 2017.

Initiativprisen uddeles onsdag den 20. december kl. 8.30 hos Brandt A/S, Formervej 1, 6800 Varde.

Overrækkelsen af prisen sker med deltagelse af bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen, og Vardes borgmester Mads Sørensen.

Pressen inviteres hermed til at deltage ved overrækkelsen.

 - DI Sydvestjyllands bestyrelse vil gerne anerkende Brandt A/S. Vi er imponerede over den innovative tilgang, som virksomheden viser. Både i forhold til at have fokus på den grønne omstilling. Men også ved generelt at have en innovativ tilgang til forretningsudviklingen, siger bestyrelsesleder for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, der er koncerndirektør i Claus Sørensen Gruppen.

Brandt A/S er specialiseret i flere forskellige typer af overfladebehandling.

Gennem årene har Brandt derudover opbygget et stærkt samarbejde med store mærkevareproducenter –hvor Brandt nu udover lakering af deres produkter også agerer lager og forsendelsessted direkte til slutkunden.

Brandt A/S hjælper kunden med hele processen fra indkøb af råmaterialer til forsendelse af det færdige produkt. Det sikrer virksomheden en effektiv og smidig proces, hvor man undgår at spilde unødig tid. Brandt A/S samarbejder med en bred vifte af leverandører, og deres kunder får derfor adgang til et bredt spekter af kompetencer og viden – samlet under ét tag.

- Brandt er en virksomhed som i høj grad lever op til de kriterier, der er for at uddele DI Sydvestjyllands Initiativpris. Vi uddeler Initiativprisen, fordi vi gerne vil sætte fokus på, hvor vigtigt det er, at der er nogle af vores virksomheder, der tager initiativ – og går foran for at vise et godt eksempel til inspiration for andre virksomheder, siger Jesper Toft Mathiasen

FAKTA OM INITIATIVPRISEN

Initiativprisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds.

Særligt kriterie: Innovation og nye løsninger

Virksomheden har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger i en verden præget af forandring og usikkerhed med stigende materialepriser, usikre globale forsyningskæder og mangel på medarbejdere.

Vinderen af Initiativprisen 2022 i Trekantområdet dyster senere på året mod Initiativprisvindere fra DI’s øvrige 17 regionalforeninger om den landsdækkende InitiativPris, som uddeles i foråret 2023.

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos regionalforeningskonsulent Morten Karlsbjerg, tlf. 29179440, e-mail: moka@di.dk

For yderligere information om DI Sydvestjylland: Chefkonsulent Morten Karlsbjerg Mail: moka@di.dk - jhp@di.dk Tlf. 3377 3423 Mobil: 2917 9440

Følg pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydvestjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye