Hummel

hummel indgår historisk aftale med MLS Next Pro klub

Del

Det danske sportsbrand hummel har underskrevet en historisk samarbejdsaftale med den amerikanske fodboldklub Carolina Core fra MLS Next Pro, som betyder, at hummel bliver det første sportsbrand udover Adidas til at blive en del MLS-systemet siden dets start i 1996.

Gennem sin næsten tre årtier lange historie har Major Soccer League (MLS) været et eksklusivt område for sportsbrands, hvor Adidas har haft de eneste rettigheder som trøjesponsor på tværs af alle klubber takket være en ligaomspændende aftale.

Nu, næsten 30 år efter dens start i 1996, bryder det danske sportsbrand hummel igennem som det første brand, der bliver en del af MLS-systemet udover Adidas. Det danske sportsbrand har nemlig underskrevet en ny samarbejdsaftale med Carolina Core fra MLS Next Pro.

"Vi er utrolig stolte over at annoncere et historisk partnerskab med Carolina Core, der ikke kun symboliserer en betydelig milepæl for hummel, men også repræsenterer begyndelsen på en ny æra for vores rejse på det amerikanske marked. Vi ser store muligheder på markedet, og med fokus på innovation og kvalitet markerer den nye aftale et stort skridt i vores vækstrejse, hvor vi specifikt lægger vægt på vores unikke tilbud af skræddersyede trøjer og merchandise. Vi ser frem til at sætte nye standarder sammen med Carolina Core og være med til at sætte vores præg på MLS-landskabet," siger hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

hummel, der i fejrer sit 100-års jubilæum, er kendt for sit velkendte humlebi-logo og ikoniske vinkler, der i øjeblikket pryder talrige internationale fodboldhold, herunder det danske landshold, Everton, Werder Bremen, 1. FC Köln og Real Betis.

Carolina Core slutter sig nu til disse hold og andre klubber i både ind- og udland som en del af hummels globale sponsorportefølje.

"Vi er glade for at indgå et nyt partnerskab med hummel som vores officielle tøjleverandør i de kommende år. Det er afgørende for vores organisations succes at samarbejde med et globalt brand, der giver os mulighed for fuld tilpasning af vores spillertrøjer. Med det sagt er det også en stor ære at blive tilføjet til listen over velkendte klubber, der i øjeblikket samarbejder med hummel over hele verden," udtaler Andy Smith, præsident for Carolina Core.

Kontakter

Om Hummel

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

Trods utilfredsstillende resultat i 2023: hummel fastholder ambition om at blive top-10 sportsbrand i verden10.6.2024 10:00:18 CEST | Pressemeddelelse

Det danske sportsbrand hummel kommer ud af 2023 med en ny omsætningsrekord på 2,225 mia. kr., mens en realisering af varelageret, udfordrende kundeforhold og en stigende rente giver røde tal på bundlinjen. Et utilfredsstillende resultat, mener hummels CEO, Lars Stentebjerg, der dog forventer at være tilbage i sorte tal i 2024. Ambitionen på sigt er fortsat at blive blandt de 10 største sportsbrands i verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye