Cabi

Cabi styrker sygefraværsteamet med ny konsulent

Del

Videnshuset Cabi har netop budt Helle Winding velkommen som konsulent i sygefraværsteamet. Hun skal fremover hjælpe virksomheder med at se udviklingsmuligheder inden for trivselsarbejde samt forebyggelse og håndtering af sygefravær.

Det kan ofte aflæses direkte på bundlinjen, når medarbejdere trives og virksomhedens sygefravær holdes på et absolut minimum.

Et stigende antal virksomheder henvender sig derfor til videnshuset Cabi for at få hjælp og sparring til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø. I det arbejde får Cabis nyansatte konsulent, Helle Winding, en vigtig rolle.

Med mange års erfaring i ledelse, forretningsudvikling og coaching i bagagen skal hun hjælpe virksomhederne med at identificere udfordringer og udvikle god trivsel, praksisnære værktøjer og processer fra strategi til implementering.

Helle kan trække på en bred erfaring fra forskellige roller i det private erhvervsliv og fra både danske og internationale erhvervsvirksomheder, hvor hun i 22 år har haft forskellige kommercielle og tværorganisatoriske roller, heraf 14 år som leder.

De seneste seks år har hun løftet opgaver inden for en lang række HR-discipliner som rådgiver, HR Business Partner og konsulent. Her har hun haft særligt fokus på trivsel, rekruttering, ledersparring, individuel coaching, team coaching, lederudvikling, facilitering og undervisning.

Helle Winding har en HD i afsætning og har efterfølgende taget enkeltfag i HR Management og Ledelse, organisering og personalejura. Derudover er hun certificeret master coach.

Helle bliver budt velkommen i det landsdækkende videnshus Cabi med hovedsæde i Aarhus, hvor hun bliver kollega til 36 konsulenter og specialister.

Nøgleord

Kontakter

Dorthe Lundh
Presseansvarlig
dol@cabiweb.dk
4016 3101


Ea Nielsen
Souschef
eni@cabiweb.dk
4128 4126

Billeder

Om Cabi

Cabi er et landsdækkende non-profit videnshus, som arbejder målrettet for et socialt ansvarligt arbejdsmarked, hvor mennesker og virksomheder lykkes. Det gør vi ved at stille brugbar viden og operationelle værktøjer til rådighed for alle, der ønsker at fremme:

  • udsatte menneskers muligheder for job og uddannelse
  • udsatte medarbejderes muligheder for at blive i deres job
  • trivsel og forebyggelse af nedslidning på arbejdsmarkedet.

Hvert år siden 2002 har Cabi også uddelt CSR People Prize til socialt ansvarlige virksomheder. 

Udsatte unge, S'et i ESG og trivsel

Cabi bidrager til at udvikle den danske beskæftigelsesindsats, og vores mål er, at endnu flere virksomheder tager socialt ansvar. Derfor stiller vi os til rådighed for at formidle gode erfaringer, eksempler, tal og metoder til pressen for at nuancere og øge den offentlige debat om det rummelige arbejdsmarked.
Det er fx inden for temaer som: 

Følg pressemeddelelser fra Cabi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cabi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye