Danske Spil A/S

Kæmpe adventsgade: Fynbo snupper 10.000.000 kroner

Del

Danske Spil drysser julestemning ud over nye millionærer fra både Jylland, Fyn og Sjælland efter lørdag aftens trækning i Lotto. Den største julegave gik til Fyn, som løber med den store førstepræmiepulje.

Et sted på det vestlige Fyn vågner et heldigt asen til noget af en gave denne 2. søndag i advent. Vedkommende har nemlig, via sit abonnement, købt en Lotto kupon, som rammer de syv rigtige, der udløser førstepræmiepuljen på 10.000.000 kroner.

Det er dog ikke kun på Fyn det tegner til at blive en ekstra god jul, for selvom man ikke lige rammer syv rigtige, kan kuponen alligevel være mange penge værd. Det kan både en nordsjællænder og en midtjyde skrive under på. De blev nemlig udtrukket som ugens vindere i ekstratrækningen ’Millionærchancen’.

Den første vinder er fra Midtjylland og har købt sin kupon via abonnement. Der triller altså 1.000.000 kroner ind på kontoen lige i tide til julegavesæsonen. Den anden vinder er fra Nordsjælland og har købt sin kupon via web. Der var desuden en gevinst på 140 kr. på kuponen, så nordsjællænderen kan altså stoppe hele 1.000.140 kroner i julesokken.

”Det er en skønt at dele gevinster ud til glade danskere. Vi bliver altid glade, når nogen vinder i vores lotterier – selvom det sker flere gange hver uge. Vinder man et stort beløb hos Danske Spil, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på livet som nyslået millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Danske Spil har ikke talt med vinderne endnu, men ønsker dem naturligvis begge tillykke.

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.

Lotto, vindertal, 9. december

2, 8, 9, 10, 22, 30, 34

Lotto, tillægstal, 9. december

18

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye