Cepos

CEPOS udnævner ny cheføkonom

Del

Jørgen Sloth forfremmes fra 1. januar 2024 til ny cheføkonom i CEPOS

Jørgen Sloth
Jørgen Sloth Fri afbenyttelse med kreditering: Jakob Melgaard

CEPOS’ nye direktør Jes B. Christensen udnævner fra det nye år fungerende cheføkonom Jørgen Sloth til at varetage rollen permanent. Et valg, som direktøren finder helt naturligt – og ikke mindst fortjent.

”Jørgen er i mine øjne Danmarks bedste strukturøkonom og besidder en faglighed, der ikke er til at sætte en finger på. Derudover har Jørgen den seneste tid bevist sig selv i forhold til at skabe stor synlighed for CEPOS i medierne med imponerende mange citater i dagbladene og gode TV- og radiooptrædener. Desuden er Jørgen oplært af vores tidligere cheføkonom Mads Lundby Hansen, der desværre ikke er blandt os mere. Jeg er enormt glad og stolt over, at Jørgen har taget det her ansvar på sig,” siger Jes B. Christensen, direktør i CEPOS.

Jørgen Sloth har været ansat i CEPOS i 8 år – både som chefkonsulent og senere som fungerende cheføkonom. Derudover var Jørgen Sloth CEPOS’ første studentermedhjælper da tænketanken åbnede i 2005. Derfor ser han også frem til med stolthed – og stor ydmyghed - at tiltræde permanent som cheføkonom i CEPOS og kæmpe videre for vækst, velstand og frihed for danskerne.

”Jeg er særdeles glad og stolt over den tillid, der ligger i at blive udnævnt til ny cheføkonom i CEPOS. Jeg ser frem til at blande mig i den økonomiske debat fra frontlinjen og bidrage til, at den økonomiske politik baseres på fakta. Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde for Mads Lundby Hansen i mange år, og der er ikke nogen, der kan erstatte Mads. Men det er en stor ære for mig at få lov til at videreføre Mads’ enorme indsats for det borgerlige Danmark,” siger Jørgen Sloth, fungerende cheføkonom i CEPOS.

Jørgen Sloth er 43 år og er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 2008. Jørgen har blandt andet en fortid som økonom i Finansministeriet og Verdensbanken.

Pressechef i CEPOS Jens Holmberg kan kontaktes på 53 53 32 61 for uddybende kommentarer.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Cepos

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Cepos

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye