Finans Danmark

Høringssvar – lov om ændring af repatrieringsloven og udlændingeloven

Del

Finans Danmark har afgivet høringssvar til Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Den finansielle sektor ønsker at være behjælpelig med udbetalingen af repatrieringsydelser, men er samtidig underlagt regler om sanktioner og forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering, der kan medføre udfordringer ved udbetalinger, særligt efter den repatrierende person er udrejst fra Danmark.

Lovforslaget lægger op til, at det potentielt bliver nemmere at indhente kundekendskabsmateriale for pengeinstitutterne, hvilket Finans Danmark ser positivt på.
Dog skal pengeinstitutterne samtidig stadig sikre, at sanktionsreglerne bliver overholdt. Det er uanset om kundekendskabet er på plads.

Læs høringssvar (finansdanmark.dk)

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye