DGI trækker sig fra byggeprojekt ved Vejle Bibliotek

Del

DGI’s landskontor skal flytte fra Vingsted til Vejle by. DGI har deltaget i et udbud fra Vejle Kommune om at bygge nyt omkring området ved Vejle Bibliotek, men DGI har i december trukket sig fra udbuddet.

DGI har meddelt Vejle Kommune og medarbejderne på DGI's landskontor, at man stopper projektet med at bygge og etablere et nyt landskontor i forbindelse med Vejle Bibliotek og Kulturhus. Årsagen er, at de stigende byggepriser har gjort et nybyggeri på de krævede 3.000 kvadratmeter for dyrt.

”I DGI har vi haft et spændende og yderst konstruktivt forløb i tæt samarbejde med Vejle Kommune om at konkretisere projektet ved biblioteket i Vejle. Desværre må vi konstatere, at projektet ikke kan realiseres indenfor den økonomi, som DGI har til rådighed til etableringen af et nyt landskontor. Derfor har vi besluttet at stoppe projektet,” siger Søren Hjørlund, der er direktør for stabsfunktionerne i DGI.

DGI arbejder fortsat med at etablere et nyt landskontor i Vejle by.

I Vejle Kommune er der forståelse for beslutningen, selvom perspektiverne for et naboskab var gode. 

“Vi har haft en god proces med DGI, hvor vi har afsøgt mulighederne i et godt naboskab. At DGI er nødt til at trække sig nu, er selvfølgelig ærgerligt, men helt forståeligt. Vi arbejder ufortrødent videre med Vejle Kommunes nye bibliotek og kulturhus, fx har vi i aften fuldt hus til dialogmiddag med borgerne på biblioteket. Vi ønsker DGI alt muligt held og lykke med at finde det rigtige sted og vi er glade for, at det fortsat bliver i Vejle,” siger Sofie Plenge, direktør for kultur og sundhed i Vejle Kommune.

Kontakter

Søren Hjørlund, direktør for stabsfunktionerne i DGI, tlf. 2333 8512.

Sofie Plenge, direktør for kultur og sundhed, Vejle Kommune, tlf. 6060 9923

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet. DGI's 6600 foreninger har over 1,7 mio. medlemmer. 

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye