Lokal forening modtager fondsmidler

Del

Nørre Djurs HK har modtaget 13.450 kr., som de kan bruge til lokale initiativer og aktiviteter til glæde for lokalsamfundet. Pengene er uddelt af Fonden for Andelskasserne i område Nord.

Glade modtagere fra Nørre Djurs HK sammen med Morten Skipper (th), centerdirektør i Andelskassen i Randers
Glade modtagere fra Nørre Djurs HK sammen med Morten Skipper (th), centerdirektør i Andelskassen i Randers

Danmark er fyldt med energiske ildsjæle. Men selv den stærkeste virketrang kan bremses, hvis der ikke er økonomi til at føre de gode idéer ud i livet. Fonden for Andelskasserne i område Nord har netop til formål at støtte initiativer og aktiviteter, der vil gøre en synlig forskel i lokalsamfundene og har derfor givet en økonomisk hjælpende hånd til en forening i Norddjurs Kommune.

Nørre Djurs HK har modtaget 13.450 kr. som et tilskud til initiativet ”Flere i fællesskabet”.

Det glæder Søren Anker Sørensen, som er bestyrelsesmedlem i Fonden for Andelskasserne i område Nord, at fonden kan være med til at sprede glæde og udvikling i lokalsamfundene.

”Det glæder mig, at vi med fondsuddelingerne kan bidrage til at bakke op om lokale initiativer og de mange ildsjæle, der står bag, og som gør en stor indsats for at øge sammenholdet og livskvaliteten i de lokalsamfund, som de er en del af,” siger Søren Anker Sørensen.

For at komme i betragtning til fondens midler skal aktiviteterne finde sted i fondens område og fremme udviklingen af sociale, kulturelle og kreative fællesskaber. Vigtigt, fordi fællesskaberne bringer mennesker sammen og er til glæde for en bred kreds af lokale borgere.

For nylig mødtes ildsjæle fra det lokale initiativ med Morten Skipper, centerdirektør i Andelskassen i Randers, i Nørre Djurs Hallen for at modtage den økonomiske håndsrækning fra fonden.

”Vi er stolte over at være med, når fonden bag banken igen giver noget tilbage til lokale initiativer. Det er fantastisk at, hvordan andelskassernes gamle DNA og lokale engagement bliver udfoldet på en ny måde og på den måde gør en forskel for mange borgere i lokalområdet,” siger Morten Skipper.

På Andelskassens hjemmeside https://www.andelskassen.dk/fonde/fond-nord/ kan man holde sig orienteret om ansøgningsfristen for næste uddeling af støttemidler. Her finder man også ansøgningsskema og yderligere information om, hvilke betingelser ansøgningerne skal opfylde.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye