Hummel

hummel lancerer eksklusiv sneaker i samarbejde med europæiske storklubber

Del

Det danske sportsbrand hummel har netop løftet skøret for den nye VM78 CPH MS x Pro Clubs Sneakers, en eksklusiv fortolkning af den ikoniske VM78-silhuet designet specifikt til et udvalg af hummels største fodboldklubber i Europa.

I en tid, hvor fodbold og mode stadig smelter mere sammen, tager hummel nu skridtet videre ved at tilbyde entusiaster fra begge verdener chancen for at udtrykke deres klubloyalitet gennem de eksklusive VM78-trainers. Denne lancering repræsenterer et nyt syn på den ikoniske silhuet, der leverer en moderne fortolkning af en tidløs klassiker, så fans kan bære deres passion for deres foretrukne klubber med sig, uanset hvor de går.

Ved at forene tradition med et moderne touch vil de limited-edition sneakers blive præsenteret på tværs af hummels største fodboldklubber i Europa og symbolisere brandets dedikation til innovation og arv i forbindelse med deres 100-års jubilæum.

Den eksklusive sneaker er allerede blevet lanceret af Everton, Real Betis, FC Køln og St. Etienne, og hummel planlægger gradvist at introducere den hos flere af sine anerkendte klubber i den nærmeste fremtid.

"Inspireret af vores stolte arv inden for sportsverdenen har vi skabt en sneaker med det formål at appellere til fodbold- og modefans verden over. Vores designs indfanger ånden af klub, kultur og livsstil, så fans kan vise deres støtte og føle en form for samhørighed. Det viser vores tilgang til at forene vores klubber med en livsstilstilgang og skabe et produkt, der strækker sig ud over fodboldbanen – og det er noget, vi vil udforske endnu mere i de kommende år,” siger hummel CEO, Allan Vad Nielsen.

VM78-sneakeren blev første gang spottet på banen under et af de største sportsbegivenheder i 1978 og har sidenhen udviklet sig til at blive et kultikon. En sko af ældre dato, men forpligtet til at være en klassiker, og nu genindført af hummel med et friskt perspektiv.

Uanset om den bæres af atleter eller almindelige mennesker, er denne tidløse sneaker designet til at stå tidens prøve og kan købes i de respektive klubbers online webshops.

Kontakter

Billeder

Om Hummel

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

Trods utilfredsstillende resultat i 2023: hummel fastholder ambition om at blive top-10 sportsbrand i verden10.6.2024 10:00:18 CEST | Pressemeddelelse

Det danske sportsbrand hummel kommer ud af 2023 med en ny omsætningsrekord på 2,225 mia. kr., mens en realisering af varelageret, udfordrende kundeforhold og en stigende rente giver røde tal på bundlinjen. Et utilfredsstillende resultat, mener hummels CEO, Lars Stentebjerg, der dog forventer at være tilbage i sorte tal i 2024. Ambitionen på sigt er fortsat at blive blandt de 10 største sportsbrands i verden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye