MENY parrer god øl og god kirsebærvin i ny juleøl

Del

I samarbejde med mikrobryggerier skaber dagligvarekæden MENY hver måned en ny øl. I december er det en juleøl lavet i samarbejde med Anarkist og de gode kirsebær fra Frederiksdal Gods.

MENY og Anarkist kombinerer god øl og god kirsebærvin i ny juleøl
MENY og Anarkist kombinerer god øl og god kirsebærvin i ny juleøl

I samarbejde med gode og dedikerede mikrobryggerier skaber MENY hver måned en ny øl til danskerne. Nu er der kommet en ny øl til decembers hyggeaftener.  

MENY’s øllaug udgøres fx af dygtige fagfolk med særlig viden og interesse for øl. Denne gang har de i samarbejde med Anarkist, lavet en øl, der skiller sig ud fra andre juleøl i butikkerne.  

Cherrysh My Berliner er en øl, der ikke rimer så meget på kanel, rosiner og vanilje, men i stedet på kirsebær.  

Sammen med Anarkist fandt øllauget kirsebærrene hos Frederiksdal Kirsebærvin, der producerer de anerkendte og prisbelønnede kirsebærvine fra plantagerne på Lolland. 

“I MENY ønsker vi at skabe gode oplevelser. Det hele skal spille sammen, og derfor gør vi os umage. Øllauget undersøger tendenserne i hele verden, og de passionerede eksperter har for øje hvilken øltype, der passer bedst til tiden. Nu er det Cherrysh My Berliner, der adskiller sig fra de normalt tunge vinterøl,” siger Jesper Bjerring, kommerciel direktør i MENY. 

“MENY’s øllaug har ikke kun øje for tiden og tendensen, men også på hvilke bryggerier, der er bedst til de enkelte øltyper. Denne juleøl er skabt sammen med Anarkist, som er en god samarbejdspartner for Dagrofa, men 2024 vil også byde på samarbejde med andre dygtige danske bryggerier,” siger han videre. 

Gode madoplevelser er hovedkernen i Dagrofa. Det handler om at skabe madoplevelser for danskerne både ude og hjemme, og derfor går man gerne forrest i jagten på de gode oplevelser. 

“Vi er dedikerede til at finde de gode producenter, de gode smage, det bæredygtige. I det hele taget det, der giver noget særligt. Derfor er medarbejderne i butikkerne også uddannet til at tale om de produkter de sælger, og derfor er der fx i MENY særligt uddannede MADarbejdere til vin, øl, kaffe og en række andre ting,” siger Morten Skov Nielsen, kategorigruppechef i Dagrofa. 

Cherrysh My Berliner er landet i MENY over hele landet, og den kan købes så længe lager haves. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice leverer for andet år i træk et positivt regnskab3.4.2024 08:45:00 CEST | Pressemeddelelse

En landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice - kan for andet år i træk præsentere et positivt årsregnskab med et årsresultat på 40,6 mio. kroner. I løbet af 2023 har Dagrofa Foodservice bl.a. haft fokus på at optimere virksomhedens drifts- og logistikløsninger, tiltrække nye kunder gennem faglig inspiration og at mindske mængden af madspild. 2024 kommer til at handle om at styrke kundeoplevelsen og derigennem øge omsætningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye