Transportministeriet

Regeringen udnævner ny formand for klimapartnerskab

Del

Transportminister Thomas Danielsen har udnævnt Anko van der Werff fra SAS til ny formand for klimapartnerskab for luftfart.

Det er adm. direktør Anko van der Werff fra SAS, der overtager formandsposten for regeringens klimapartnerskab for luftfart.

- Regeringens klimapartnerskab for luftfart har en vigtig rolle i forhold til at levere erhvervets indspark til, hvordan vi får skabt en grønnere luftfart i fremtiden. Derfor glæder det mig, at Anko van der Werff vil påtage sig ansvaret for at lede formandskabet i det videre arbejde, siger transportminister Thomas Danielsen.

Udnævnelsen af den nye formand sker efter, at den tidligere formand Thomas Woldbye har fratrådt sin stilling, som adm. direktør i Københavns Lufthavne A/S.

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye