Home of Carlsberg

Åbningsweekend: Home of Carlsberg åbner 1. december og byder gæster velkommen hjem til Carlsberg

Del

Efter en gennemgribende modernisering er tiden endelig kommet til, at Home of Carlsberg kan slå dørene op til en ny kulturhistorisk oplevelse i København. Fredag den 1. december 2023 kl. 10.00 åbner dørene til Home of Carlsberg, og gæster fra nær og fjern bydes velkommen hjem til Carlsberg. Kom og oplev den gamle bryggergård blive vækket til live i de historiske rammer, hvor kultur møder forskning, og hvor friskbrygget øl møder smagfulde retter hos den nyåbnede restaurant Madklubben Home of Carlsberg.

Bryggergården, Home of Carlsberg
Bryggergården, Home of Carlsberg Daniel Rasmussen

En weekend fyldt med oplevelser
Home of Carlsbergs åbning markeres med en åbningsweekend, hvor gæster kan se frem til et program, der byder på noget for enhver smag og alder. Fredag kl. 10.00 indvies Home of Carlsberg, når snoren klippes af Københavns Kultur- og fritidsborgmester, Mia Nyegaard. Herefter vil dagen og weekenden byde på pop-up ølsmagninger, konkurrencer i Carlsberg Brand Store, oplæg af vores Staldmester, der fortæller om traditionen med at have bryggerheste hos Carlsberg og meget mere.

Genåbningen fejres også med julestemning i bryggergården med ølgløgg fra Madklubben Home of Carlsberg, ristede skumfiduser over bål og binding af juleneg. Fredag kl. 16.00 startes der en ny tradition, når lysene i det store juletræ i bryggergården tændes, og julen bydes velkommen.
Helt unikt bliver der også mulighed for at byde Home of Carlsbergs nye hoppe velkommen, når hun døbes i stalden lørdag den 2. december kl. 15.00. Se hele programmet her.

Tine Kastrup-Misir, Direktør i Home of Carlsberg, udtaler:
Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi slår dørene op og byder gæster velkommen hjem til Carlsberg. Home of Carlsberg er en levende kulturarv, og vi glæder os til at dele denne arv med naboer, københavnere, turister, kulturinteresserede, ølentusiaster og alle derimellem.”

En modernisering med gæsten i fokus
Den samlede gæsteoplevelse har været i fokus under hele moderniseringen, og alle detaljer er blevet gentænkt for at give en oplevelse i særklasse. De mange nye digitale løsninger i den tilhørende udstilling på 3000m2, skal være med til at skabe et bedre gæsteflow og en bedre helhedsoplevelse for gæsten.

Den nye udstilling udfolder sig gennem Carlsbergs fortid, nutid og fremtid med indblik i øllens grundingredienser og medrivende historiefortælling om blandt andet familiefejde og videnskabelige gennembrud. Det er en udstilling, der giver et spændende indblik i tilblivelsen af moderne ølbrygning og en unik flaskesamling på mere end 22.000 uåbnede ølflasker fra hele verden. Home of Carlsberg har skabt en gæsteoplevelse og en udstilling i international format, som tager gæsterne med på en rejse gennem både Carlsbergs historie og fortællingen om en visionær bryggerfamilie og det præg, de har sat på dansk kultur- og erhvervshistorie.

null
Bryggergården, Home of Carlsberg Daniel Rasmussen

Om Home of Carlsberg
Home of Carlsberg, tidligere Visit Carlsberg, åbnede første gang for offentligheden i 1982. Siden åbningen har området haft til huse i J.C. Jacobsens første bryggeri på Valby Bakke – den gamle bryggergård på Gamle Carlsberg Vej 11, der med sine historiske og velbevarede bygninger udgør en enestående ramme om den historiske fortælling. Home of Carlsberg er en del af Carlsbergfamilien, der består af bryggeriet Carlsberg A/S, tre fonde, to museer og et forskningslaboratorium.

Presse 
Pressemateriale i form af billeder og video er tilgængeligt på Home of Carlsbergs pressesite

Ønsker du som journalist at besøge Home of Carlsberg i åbningsweekenden eller derefter, er du velkommen til at kontakte Home of Carlsbergs presseansvarlige: 

Kontakter

Billeder

Bryggergården, Home of Carlsberg
Bryggergården, Home of Carlsberg
Download
Bryggergården, Home of Carlsberg
Bryggergården, Home of Carlsberg
Download
Bryggergården, Home of Carlsberg
Bryggergården, Home of Carlsberg
Download
Initium-øl, Home of Carlsberg
Initium-øl, Home of Carlsberg
Download
Jacob Aarup-Andersen, CEO Carlsberg Group, Home of Carlsberg
Jacob Aarup-Andersen, CEO Carlsberg Group, Home of Carlsberg
Download

Følg pressemeddelelser fra Home of Carlsberg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Home of Carlsberg

Home of Carlsberg udvider permanent udstilling og stiller skarpt på bryggeriarbejdernes historie og Carlsbergs mangeårige partnerskaber i fodbold25.4.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Fem måneder efter åbningen af Home of Carlsberg, er den nye attraktion i København klar med nye tilføjelser til den permanente udstilling. De nye tilføjelser stiller skarpt på flere væsentlige emner i Carlsbergs historie – et historisk blik på bryggeriarbejderne og Carlsbergs mangeårige partnerskaber inden for fodbold, heriblandt partnerskabet med Premier League-klubben Liverpool FC.

Home of Carlsberg lancerer nyt digitalt univers: gå på opdagelse og planlæg dit besøg allerede nu19.10.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 1. december 2023 åbner Home of Carlsberg dørene til et nyt kulturområde – og ikke mindst en helt ny udstilling, hvor fortællingen om Carlsberg udfolder sig i fortid, nutid og fremtid. Med lanceringen af det nye digitale univers, er det allerede nu muligt at planlægge sit besøg og sikre en plads til en uforglemmelig oplevelse hos Home of Carlsberg.

Carlsberg åbner ny kulturattraktion: oplev en interaktiv udstilling der folder Carlsberg-fortællingen ud i fortid, nutid og fremtid22.8.2023 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Siden 2018 har en af Københavns mest populære turistattraktioner, Visit Carlsberg, været lukket og gennemgået en omfattende modernisering. Den 1. december 2023 genåbner Visit Carlsberg som Home of Carlsberg – og slår dørene op til en ny og større udstilling samt et ikonisk industrihistorisk område for lokale og turister, der tørster efter at se, høre og smage historien om J.C. Jacobsen og hans familie. Eller, som blot ønsker at nyde en kold, nybrygget øl i den gamle bryggergård.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye