Region Sjælland

It-udfordringer udskyder lægevalg

Del

På grund af it-udfordringer hos kommunernes leverandør udsættes lægevalget i Faxe Kommune og de kommende dages lægevalg i Slagelse Kommune og Lolland Kommune. 

Omkring 26.000 borgere har modtaget besked om, at de i dag eller en af de kommende dag skulle vælge ny praktiserende læge pr. 1. januar. Dette har desværre vist sig ikke at være muligt på grund it-udfordringer hos KOMBIT, der er leverandør til kommunerne og som står for lægevalgssystemet på borger.dk.

Det er meget beklageligt, at it-udfordringer har udløst denne vanskelige situation for de berørte borgere.

Regionen er bekendt med, at der arbejdes på højtryk for at løse problemet hos Kommunernes Landsforening og KOMBIT.

Region Sjælland afventer en udmelding i forhold til, hvornår systemet fungerer, så regionen kan sende nye invitationer ud til de berørte borgere.

Det betyder, at alle berørte borgere vil få en ny besked i e-boks, eller et fysisk brev, med informatioer om, hvornår de kan vælge ny læge.

Alle borgere er tilknyttet den læge, de har i dag, indtil man har valgt en ny.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye