Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters julekoncert

Del

Det Kongelige Teater ønsker glædelig jul med musik, sang og dans ved en hyggelig julekoncert for hele familien på den stemningsfulde Gamle Scene.

Det er blevet en juletradition at tage børn og børnebørn med ind på Gamle Scene og give dem en stemningsfuld juleoplevelse med skøn julemusik og dans i det smukke, historiske teaterrum.

En lang række kunstnere fra Den Kongelige Opera, Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Teaters Balletskole og Malmö Operas børnekor tryller magiske og musikalske øjeblikke frem på scenen, så julestemningen og humøret kommer helt i top.

Publikum kan blandt andet møde operasolisterne Laura Helene Hansen, Kyungil Ko og Marcus Dawson, og de to værter ved koncerten er Andrea Lykke Oehlenschlæger og Gert Henning-Jensen.

Juleprogrammet byder på julemusik og på julesange fra flere verdenshjørner, og det er både de kendte og klassiske samt sange, som publikum nok ikke har hørt før.

Dirigent: Magnus Fryklund
Instruktør: Johanna Hybinette og Line Kromann
Scenografisk konsulent: Sven Dahlberg        

Medvirkende:
Andrea Lykke Oehlenschlæger, vært
Gert Henning-Jensen, vært
Laura Helene Hansen, sopran
Kyungil Ko, bas
Marcus Dawson baryton
Børn fra Det Kongelige Teaters Balletskole
Det Kongelige Kapel
Det Kongelige Operakor
Malmö Operas Børnekor

Det Kongelige Teaters julekoncert | Gamle Scene 12. og 13. december
Læs mere om Det Kongelige Teaters julekoncert HER

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye