Næstved Bibliotek og Borgerservice

Jul i børnebiblioteket

Del

Tag på Næstved Bibliotek i december måned og mærk julestemningen brede sig. Børnebiblioteket bugner af hyggelige og julede aktiviteter for børn i alle aldre.

Billede af barn, der klipper julepynt
Brug december måned i børnebiblioteket, hvor julestemningen er i top Foto: Lea Anna Petersen

Julen er hjerternes og børnenes fest. Derfor skruer vi op for julehyggen i børnebiblioteket, når vi gennem december måned tilbyder et varieret udvalg af aktiviteter for børn og deres familier.

Byg julemandens hus

Du kan blandt andet deltage i Film og Fortælling, hvor vores børnekulturformidlere vil læse en julehistorie højt og vise en lille film. Du kan også bygge julemandens hus af LEGO-klodser eller finde de helt kreative evner frem og forvandle vores gamle bøger til smuk julepynt, som du kan tage med hjem.

Mange af aktiviteterne foregår i hverdagen, men hver lørdag i december kan du også være sikker på at finde julestemningen på børnebiblioteket. På bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk kan du læse mere om de enkelte begivenheder. Fælles for dem er, at de er gratis og ikke kræver nogen tilmelding.

Gør ventetiden kortere

Der er som bekendt længe, alt for længe til juleaften for forventningsfulde børn. Juleprogrammet på Næstved Bibliotek er derfor måske lige, hvad du står og mangler, når I skal finde på noget at fordrive den søde ventetid med.

Kontakter

Billeder

Billede af barn, der klipper julepynt
Brug december måned i børnebiblioteket, hvor julestemningen er i top
Download

Vedhæftede filer

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye