Deloitte

Deloitte ansætter rektor fra CBS som ny talentleder

Del

Navnenyt: Danmarks største rådgivnings- og revisionshus Deloitte sigter efter at blive erhvervslivets førende talentudvikler. Til at realisere ambitionen ansætter Deloitte Nikolaj Malchow-Møller som talentleder og del af topledelsen fra det nye år.

Portrætfoto af Nikolaj Malchow-Møller
Nikolaj Malchow-Møller

Fra rektor på CBS til talentleder i Deloitte. Det virker som et usædvanligt karriereskifte, men fællesmængden mellem de to er større, end man umiddelbart skulle tro. Det handler dybest set om at sætte en helt ny standard for talentudvikling, om at tage et samfundsansvar og om at se mennesker udvikle sig fagligt såvel som personligt gennem hele livet.

”Det har altid været hjerteblod for mig at sikre mennesker gode muligheder for at realisere deres potentialer. Nu står vi over for et arbejdsmarked i så hastig forandring, at det er afgørende at få tænkt talentudvikling og læring ind i et livslangt perspektiv. Jeg har hos Deloitte oplevet en dedikation til dette, som er større end hos andre virksomheder. De har grebet stafetten og vist viljen til at løbe forrest. Jeg ser derfor meget frem til at være med til at indfri Deloittes ambitioner om livslang læring og løfte deres samfundsansvar,” siger Nikolaj Malchow-Møller.

Nikolaj Malchow-Møller starter i sin nye rolle 1. januar 2024. Her bliver han en del af Deloittes topledelse og vil med titlen Head of People & Purpose stå i spidsen for Deloittes samlede talentagenda. Det omfatter aspekter som udvikling, rekruttering, tiltrækning, fastholdelse, fleksibilitet, medarbejdertilfredshed, kultur, inklusion og diversitet. Samtidig får Nikolaj Malchow-Møller til opgave at konkretisere planerne om Deloittes egen læringsinstitution, som bliver lanceret til sommer.

Ansættelsen af Nikolaj Malchow-Møller understreger ifølge CEO Christian Jensby, at Deloitte er klar til at tage det næste skridt på talentrejsen.

”Jeg er ovenud glad for, at Nikolaj Malchow-Møller har takket ja til at tegne vores talentagenda og hjælpe os med at blive de allerbedste til at udvikle talenter i erhvervslivet. Vores ambitioner med talentområdet matcher fuldstændig, og med Nikolajs erfaring fra universitetsverdenen kan Deloitte ikke få en bedre kapacitet ombord,” siger Christian Jensby, CEO i Deloitte.

Deloitte har i år stemplet stærkt ind i debatten om, hvem Danmark skal leve af i fremtiden, og Christian Jensby selv har markeret sig i forbindelse med den seneste reform af kandidatuddannelserne.

”Det handler grundlæggende om at tage et ansvar, der rækker ud over ens egen forretning. Vi skal ikke kun være interesserede i de talenter, der skaber direkte værdi for Deloitte. Vi skal investere i Danmarks samlede talentmasse i hele økosystemet, for det hænger sammen med vores konkurrenceevne og velstand som nation,” fortæller Christian Jensby.

Fra økonomiske modeller til mennesker

Nikolaj Malchow-Møller er Ph.D. i økonomi fra Aarhus Universitet og har de sidste 20 år været vidt omkring i den danske universitetsverden. Udgivelserne i faglige publikationer er legio, og han har opnået flere udmærkelser for sine forskningsbidrag. Hans cv tæller roller som forskningsleder ved CEBR, dekan og professor ved SDU samt senest – siden 2019 – rektor ved Copenhagen Business School.

Ved siden af universitetskarrieren har Nikolaj Malchow-Møller bestredet adskillige tillidshverv i fonde, bestyrelser og uddannelsesinstitutioner.

Privat bor Nikolaj Malchow-Møller både på Frederiksberg og i Odense. Han nyder at bruge tid med sin hustru og sine tre sønner. Nikolaj Malchow-Møller rundede for nylig et skarpt hjørne, da han fyldte 50 år 1. september. I sin fritid holder han af at læse bøger, gå ture og følge Liverpool i den engelske Premier League.

Kontakter

Billeder

Portrætfoto af Nikolaj Malchow-Møller
Nikolaj Malchow-Møller
Download
Nikolaj Malchow-Møller
Nikolaj Malchow-Møller
Download

Følg pressemeddelelser fra Deloitte

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deloitte

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye