Folkekirkens Nødhjælp

Wefood Amager har vokseværk: Sælger nu også genbrugsvarer

Del

Kom til housewarming i den nye butik torsdag den 30. november, hvor du kan spare 25 % på udvalgte varegrupper.

Wefood Amager rykker lidt længere ned ad gaden i nye lokaler og kommer nu også til at sælge genbrugsvarer. Foto: Kristian Skårhøj
Wefood Amager rykker lidt længere ned ad gaden i nye lokaler og kommer nu også til at sælge genbrugsvarer. Foto: Kristian Skårhøj

I slutningen af november flytter Wefood Amager 350 meter længere ned ad gaden. Fremover vil du kunne finde butikken i nyrenoverede lokaler på Amagerbrogade 117.

Butikken sælger som altid overskudsvarer, men kommer som noget helt nyt også til at sælge genbrugsvarer, da Wefood slår sig sammen med genbrugsbutikken 2nd by Nutid.

Wefood Amager bliver altså en butik, hvor man som kunde både er med til at bekæmpe tøjspild og madspild – endda til fordelagtige priser.

”For os giver det god mening at skabe et supermarked, hvor man kan træffe mere bæredygtige valg, når man køber alt fra mad til tøj. Konceptet er rullet ud i byer som Vejle og Aalborg, så selvfølgelig skal amagerkanerne også have mulighed for at kunne købe alle varegrupper ét og samme sted,” siger Jan-Martin Mikkelsen, der er ansvarlig for Wefood i Folkekirkens Nødhjælp.

Den nye butik holder housewarming torsdag den 30. november fra kl. 11, hvor der er 25 % rabat på alle mad- og drikkevarer og alt genbrugstøj. Der er kage til de første 300 kunder, og fra kl. 14-18 er der også lækre smagsprøver på Wefoods knækris, der er et madspildsprodukt lavet i samarbejde med Nordic Food Partners.

Wefood er drevet af engagerede frivillige, og det er derfor muligt at sende overskuddet fra salget af overskuds- og genbrugsvarer til Folkekirkens Nødhjælps projekter i verdens fattigste lande.

For yderligere info kontakt Jan-Martin Mikkelsen, ansvarlig for Wefood, på tlf. 2550 2100

Billeder

Foto: Kristian Skårhøj
Foto: Kristian Skårhøj
Download

Om Folkekirkens Nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp støtter verdens fattigste i deres kamp for et værdigt liv og hjælper mennesker i nød. Vi giver akut nødhjælp i katastroferamte områder og langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden.

Følg pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Folkekirkens Nødhjælp

Ny generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp29.4.2024 10:11:51 CEST | Pressemeddelelse

50-årige Jonas Vejsager Nøddekær er udpeget til ny generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp. Stillingen blev slået op, da Birgitte Qvist-Sørensen forlod posten tidligere på året. Jonas Nøddekær har været fungerende generalsekretær i de seneste 3 måneder og kommer fra en stilling som international direktør i organisationen. Marianne Hoff Andersen, forperson for bestyrelsen i Folkekirkens Nødhjælp, siger: “Vi er meget glade for det stærke felt, der søgte stillingen som generalsekretær - og selvfølgelig også meget stolte over, at Folkekirkens Nødhjælp selv kunne levere den stærkeste kandidat til den vigtige post. Ansættelsesudvalget og bestyrelsen pegede enstemmigt på Jonas Nøddekær på baggrund af en grundig ansættelsesproces." “Jonas Nøddekær har stærke kvalifikationer både fagligt og ledelsesmæssigt. Han er den rette til at videreføre Folkekirkens Nødhjælps værdidrevne engagement i samarbejde med vores kirkelige og folkelige bagland og drive vores stærke nødhjælps- og udviklingsarbejde b

Sportens verden spist af med halvt ton overskudsris24.4.2024 15:31:20 CEST | Pressemeddelelse

Flere end 1.000 deltagere ved Idrætsmødets konference i Aalborg får i disse dage serveret 540 kg. økologiske ris og krydderipasta fra madspildssupermarkedet Wefood, som Folkekirkens Nødhjælp driver. Det flugter med Idrætsmødets fokus på klima og bæredygtighed, som i år diskuteres i en række paneldebatter og workshops. Folkekirkens Nødhjælps konstituerede generalsekretær Jonas Nøddekær er glad for samarbejdet med Idrætsmødet og Restaurant AKKC by MEST i Aalborg Kongres & Kultur Center, der bidrager til at bekæmpe madspild ved at bruge økologiske ris og krydderipastaer fra Wefood-supermarkedet i Aalborg til at bespise idrættens organisationer, deltagende kommuner, universiteter, politikere, ngo’er osv. “Det er et konkret og bæredygtigt indspark på Idrætsmødet, at AKKC by MEST bruger overskudsvarer fra Wefood i menuen til deltagerne,” siger Jonas Nøddekær, konstitueret generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, der selv deltager i en række debatter om idrættens ansvar i forhold til klima og

Folkekirkens Nødhjælp kickstarter klimatopmøde i København18.3.2024 14:15:28 CET | Pressemeddelelse

I denne uge mødes en lang række af verdens klimaministre til topforhandlinger i Danmark ved det årlige ’Copenhagen Climate Ministerial’. Dagen før forhandlingerne officielt går i gang, samler Folkekirkens Nødhjælp, i samarbejde med Concito og internationale partnere, ministre, topembedsmænd og førende klimaorganisationer fra hele verden til klimadiskussioner for at sikre finansiering til klimatilpasning i det globale syd. ”Vi er glade for at kunne samle så mange ministre og eksperter i samme rum i vores lokaler i København, så vi kan levere vigtige klimabudskaber op til de officielle forhandlinger senere på ugen. Det er vigtigt, at regeringer i hele verden sætter handling bag løftet om flere midler til at hjælpe verdens mest udsatte befolkninger med at tilpasse sig en kogende klode”, siger Folkekirkens Nødhjælps konstituerede generalsekretær Jonas Nøddekær. Ifølge Jonas Nøddekær er behovet for klimatilpasning i det globale syd akut. ”Klimaforandringerne medfører nye udfordringer for me

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye