ISS Danmark

ISS udnævner ny CEO for ISS Danmark fra egne rækker

Del

Efter en omfattende rekrutteringsproces med både interne og eksterne kandidater tiltræder Henrick Berendtsen, der siden september har varetaget funktionen som midlertidig CEO i ISS Danmark, fra den 16. november permanent rollen som CEO for ISS Danmark. 

”Jeg er glad for, at vi har fundet den helt rette kandidat i egne rækker. Henrick Berendtsen er en dygtig og erfaren leder med mange års erfaring på tværs af ISS, og som i sin korte tid som midlertidig CEO i ISS Danmark har vist, at han sammen med den øvrige ledelse i ISS Danmark, formår at fortsætte det gode momentum, der er i den danske del af forretningen,” siger Carl-Fredrik Bjor, CEO for Northern Europe, i ISS.

”Jeg er både stolt og ydmyg over at skulle stå i spidsen for ISS Danmark. Vi står på et stærkt fundament, som er resultatet af mange års hårdt arbejde og vores globale strategi, OneISS, der har styrket den danske forretning. Vi skal fortsætte vores kommercielle momentum, og fortsætte med at levere gode serviceoplevelser hos vores kunder udført af vores fantastiske medarbejdere, der er hjørnestenen i vores forretning,” siger Henrick Berendtsen, CEO for ISS Danmark.

Henrick Berendtsen har været en del af ISS siden 2010 og har gennem årene haft mange lederroller på tværs af den danske del af forretningen. I 2016 blev han en del af det danske ledelsesteam, da han fik rollen som Business Unit Director for Banking, Industry and Pharma. Henrick Berendtsen har også varetaget rollerne som Business Unit Director for Production Based and Public IFS og Operations Performance Director, inden han i september 2023 blev midlertidig CEO for ISS Danmark.

Henrick Berendtsen tiltræder som CEO for ISS Danmark torsdag den 16. november.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra ISS Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye