Karnov Group Denmark A/S

DIBkunnskap AS går ind i Danmark i et bredere samarbejde med Karnov Group Denmark

Del

Med opkøbet af DIBkunnskap AS (DIB) i 2020 trådte Karnov Group ind på markedet for mere praktisk orienterede værktøjer til økonomi- og HR-afdelingerne i erhvervslivet samt til regnskabssegmentet. For nylig lancerede DIB sit første IFRS-produkt i Sverige med stor succes.

DIBkunnskap AS (DIB)  og Forlaget Andersen bliver slået sammen pr. 1. januar 2024
DIBkunnskap AS (DIB) og Forlaget Andersen bliver slået sammen pr. 1. januar 2024 PR Billede

For at maksimere den teknologi og de kompetencer, der er tilgængelige på tværs af Karnov Group, samt skabe et stærkere tilbud til det danske marked, overtager DIBkunnskap AS fra 1. januar 2024 produktporteføljen og forretningen i Forlaget Andersen, den danskbaserede Karnov Group-virksomhed, der leverer juridiske videnløsninger og kurser til HR- og regnskabsafdelinger. Produktporteføljen flyttes til DIB's tekniske platform, hvilket giver kunderne en mere effektiv og tidssvarende digital løsning. Forlaget Andersen skifter i den forbindelse navn til DIB Denmark A/S 

DIB Denmark-løsningen vil også inkorporere relevant konsolideret lovgivning og juridisk indhold fra Karnov Group Denmark, designet til at levere et problemfrit produkt af høj kvalitet, skræddersyet specifikt til at styrke HR-, økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Over tid vil de to virksomheder arbejde sammen om at skabe den optimale produktportefølje til det danske marked.  

"Vi er meget glade for at samarbejde med vores søsterselskab, DIBkunnskap AS. DIB har en stærk track record i at levere workflow-løsninger af høj kvalitet til det norske marked, og vi ser frem til at bringe denne knowhow til det danske marked til gavn for nuværende og fremtidige kunder," siger Peder Garde, chef for Forlaget Andersen 

Dette samarbejde mellem Karnov-koncernens virksomheder afspejler dedikationen til at innovere og levere optimale løsninger, der adresserer de udfordringer, som moderne fagfolk står over for i disse kritiske sektorer. 

Om DIBkunnskap 

DIBkunnskap AS er en førende norsk leverandør af viden og workflow-software til regnskabsfolk i revisions- og revisionsfirmaer, private virksomheder og kommuner. Løsningerne er baseret på national og international regnskabs-, selskabs- og HR-ret. Virksomheden har hovedkontor i Lysaker, Norge og har 50 medarbejdere, herunder søsterselskaber i Sverige og Danmark.  

Nøgleord

Kontakter

Karnov Group Danmark er en del af koncernen Karnov Group. Karnov Group baner vej for retssikkerhed og er leverandør af forretningskritisk information og workflow-løsninger til europæiske fagfolk inden for jura, skat og regnskab samt miljø, sundhed og sikkerhed. Med indhold leveret af over 7.000 anerkendte forfattere og eksperter leverer Karnov Group viden og indsigt, der gør flere end 500.000 brugere i stand til at træffe bedre beslutninger hurtigere – hver dag. Med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Frankrig, Spanien og Portugal beskæftiger Karnov Group omkring 1.300 medarbejdere. Karnov Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Mid Cap-segmentet under “KAR”.

Følg pressemeddelelser fra Karnov Group Denmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Karnov Group Denmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye