Ishøj Kommune

Ny centerchef for Ejendomme og Arealer i Ishøj

Del

Bianka Saarnak har været konstitueret centerchef for Ejendomme og Arealer i Ishøj Kommune siden 1. august. Kommunen har nu valgt at fastansætte hende i stillingen

”Med Bianka Saarnak har vi fået en centerchef for Ejendomme og Arealer, der har mange års erfaring med at drifte store organisationer og ledelse af ledere. Hun har allerede på den korte tid, hun har været i organisationen, sat et positivt præg og passer rigtig godt ind på alle niveauer. Derfor er vi rigtig glade for at samarbejdet fortsætter, siger Henrik Winther Nielsen, direktør for By, Kultur og Natur.

Bianka Saarnak blev hentet ind udefra tilbage i august måned, da stillingen som centerchef for Ejendomme og Arealer blev ledig. Hun har tidligere blandt andet været områdechef for Konstruktioner, Arealer, Natur og Miljø i Banedanmark, og centerchef for Drift Indre By i Københavns Kommune.

Ishøj Kommune har meget at byde på

Beslutningen om at søge stillingen som ny centerchef for Ejendomme og Arealer tog Bianka Saarnak allerede efter kort tid som konstitueret centerchef i Ishøj Kommune.

”Jeg fandt hurtigt ud af, at Ishøj Kommune var noget for mig. Ishøj er en lille kommune, men har rigtig mange tilbud og kvaliteter. Jeg tror at få mennesker udenfor Ishøj ved, hvad kommunen gemmer på lige fra smuk natur ved vandet og på landet, en dyrepark, et rigt kulturliv, utrolig velfungerende infrastruktur, og et højt serviceniveau. Hertil kommer et tillidsbaseret arbejdsmiljø og konstruktivt og tæt samarbejde mellem embedsmænd, borgere og politikere. Jeg er glad for, at jeg nu kan fortsætte med at bidrage til, at Ishøj udvikler sig til at blive en endnu grønnere og mere robust kommune,” siger Bianka Saarnak.

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye