Columbus

Columbus har fundet leder af global Power Platform-satsning

Del

Jesper Lillelund skal stå i spidsen for udviklingen af Microsoft Power Platform som globalt forretningsben i Columbus.

Jesper Lillelund bliver ny leder af Columbus' global Power Platform-satsning.
Jesper Lillelund bliver ny leder af Columbus' global Power Platform-satsning. Foto: Kasper Palsgaard Olsen

Columbus øger sin satsning på Microsoft Power Platform og har ansat Jesper Lillelund i en ny stilling som Global Director for Power Platform i hele Columbus.

”Columbus har arbejdet længe og godt med Power Platform, men aldrig så struktureret og fokuseret som nu. Jeg er stolt over at have fået opgaven at opbygge en global organisation i Columbus, der skal udvikle forretningsbenet og levere den service og de produkter, kunderne i stigende grad efterspørger, når det gælder Power Platform,” siger Jesper Lillelund.

Han skifter fra en stilling som Business Director for Microsoft Power Platform hos Devoteam.

Stort potentiale i Power Platform

Ifølge Jesper Lillelund står et konsulenthus som Columbus særligt godt rustet til at udfolde potentialet i Power Platform til gavn for kunderne.

”Jeg ønsker så at sige at spille i Premier League, når det gælder Power Platform, og det får jeg de bedste muligheder for i et hus som Columbus. Her mestrer man arbejdet med kernesystemer såsom ERP og CRM, og Power Platform bliver en vigtig komponent i fremtidige projekter, da specialtilpasninger ikke længere bygges i kernesystemerne som tidligere,” siger Jesper Lillelund.

God governance og god nattesøvn

Ifølge Jesper Lillelund består potentialet i Power Platform ikke kun i, at det er blevet nemmere at bygge en ny app, automatisere processer eller bygge dashboards, men at man nu kan skabe et nyt, skalérbart økosystem, hvor applikationer og data hænger sammen.

”Dette giver virksomheden mulighed for at skabe god governance og overblik alle vigtige parametre via dashboards, som kan give CIO’en en rolig nattesøvn.”

Teknologi- og brancheindsigt

Jesper Lillelund glæder sig til samarbejdet med sine nye kolleger i Columbus.

”Her er mange dygtige rådgivere og industrieksperter på både det tekniske og forretningsmæssige område, som jeg ser frem til at samarbejde med – og lære af. Vores dybe indsigt i både teknologien og kundernes marked og vilkår gør, at vi har optimale muligheder for at bygge de bedste og mest relevante Power Platform-løsninger i samarbejde med dem,” siger Jesper Lillelund.

Han tiltrådte i Columbus 1. oktober.

Kontakter

Billeder

Jesper Lillelund bliver ny leder af Columbus' global Power Platform-satsning.
Jesper Lillelund bliver ny leder af Columbus' global Power Platform-satsning.
Download
Download

Columbus A/S

Columbus er en global IT-service og konsulentvirksomhed specialiseret i digital transformation. Columbus beskæftiger mere end 1.500 digitale rådgivere og konsulenter inden for fremstillings- og procesindustrien samt detail og fødevarer. Vi tilbyder forretningskritiske løsninger inden for Strategy & Change, Cloud ERP, Data & Analytics, Application Management, Digital Commerce og Customer Experience. Columbus har hovedsæde i Danmark samt kontorer og partnere over hele verden – vi leverer vores løsninger og tjenester lokalt på globalt plan. www.columbusglobal.com

Følg pressemeddelelser fra Columbus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Columbus

Stærkt Q3-regnskab, nye ambitiøse vækstmål for 2024-2026 samt nyt fokus på Life Science15.11.2023 09:13:36 CET | Pressemeddelelse

I tredje kvartal 2023 leverede Columbus endnu en gang en flot organisk toplinjevækst på 15% (korrigeret for opkøb og valuta) og fremgangen i driftsresultatet (EBITDA) blev på hele 28%. Der er nu skabt et solidt fundament for den kommende strategiperiode – New Heights – som især vil fokusere på et løft af profitabiliteten med et mål for EBITDA-marginen på 15% ved udgangen af 2026. Columbus forventer i tillæg en gennemsnitlig årlig toplinjevækst på 10% i 2024-2026.

Ny analyse af Columbus' regnskab for Q2 20231.9.2023 09:11:13 CEST | Pressemeddelelse

Analysen konkluderer bl.a. at: Columbus leverer, hvad der stilles i udsigt. Der er opnået en vækst korrigeret for opkøb og valuta på 16 % i andet kvartal (19 % korrigeret for valuta og inklusiv opkøb) og 14 % i første halvår. I andet kvartal er det lykkedes at fakturere 70 % af konsulenternes timeforbrug. Det vidner om øget effektivitet, der er et af målene fra Focus23 strategien. Med eksekvering af Focus23 strategien fremstår Columbus stringent og fokuseret på servicering af kernekundegruppen. Analysen kan findes her: https://ir.columbusglobal.com/static-files/96127943-4e58-4e34-97be-3790aa0f0a06

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye