Ishøj Kommune

Tag familien med til Jul på Bredekærgård

Del

I weekenden den 2. og 3. december slår Bredekærgård i Ishøj traditionen tro dørene op til et par dage med julestemning og masser af hygge på den gamle bondegård

Tag familien med til Bredekærgård og giv julehumøret et ekstra løft, når der lørdag den 2. og søndag den 3. december kl. 10-15 inviteres indenfor til julehygge, boder i de gamle stalde, børneaktiviteter i laden og meget mere.

Der er gratis adgang, bare mød op.

Til arrangementet vil det være muligt at købe mad og drikke, blandt andet gløgg, æbleskiver, grillpølser og risalamande.

Der vil være boder med salg af mange forskellige juleting som juledekorationer, pyntegrønt og kravlenisser.

Du kan også købe dukkemøbler, honning, keramik, vokslys og lækre øl og vine.

Aktiviteter for børn

Når mor og far har stået lidt for længe og kigget på boder eller hyggesnakket med bekendte, kan det godt blive lidt kedeligt for de yngre gæster, men heldigvis er der masser af børneunderholdning på programmet.

Blandt andet kan man tage en tur i Halm-hoppeland, lave sin egen Bredekærgård-klejne, sidde med til bålhygge og fuglekugle-fremstilling med FDF Tranegilde eller møde "Den sære bonde".
Ishøj Naturcenter står klar med smedning for børn og andre, der kan lide lugten af smedejern.

Du kan se hele programmet på facebook.com/bredekaergaard.

Kontakter

Peter Bredal, ass. halinspektør, Bredekærgård: pbred@ishoj.dk

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye