NEXT Uddannelse København

NEXT Sukkertoppen Gymnasium får ny rektor

Del

Fra 1. december er Mette Elting ny rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby, der er et af Danmarks største htx-gymnasier. Mette Elting kommer fra en stilling som studiechef ved Det Humanistiske Fakultet - Københavns Universitet.

Mette Elting er ny rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby.
Mette Elting er ny rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby.

57-årige Mette Elting sætter sig snart i rektorstolen hos NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby. Mette Elting kommer med mange års erfaringer fra flere af landets store uddannelsesinstitutioner. Hun startede som underviser i gymnasieskolen og på maskinmesterskolen og er senere gået ledelsesvejen, blandt andet som Udviklingschef og Uddannelseschef på Ingeniørhøjskolen i København, Afdelingschef ved Danmarks Tekniske Universitet - DTU Diplom, og senest som studiechef ved Det Humanistiske Fakultet - Københavns Universitet.

“Jeg er glad og stolt over at skulle starte som rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium og blive en del af ledelsen hos NEXT. Det bliver spændende at videreudvikle Sukkertoppen, som er et meget ambitiøst gymnasium med en skarp profil inden for STEM. Min ambition er, at vi skal udbrede kendskabet til htx og være førstevalget for de dygtige elever samt være en god arbejdsplads med høj trivsel for medarbejderne. Jeg ser meget frem til samarbejdet med alle på Sukkertoppen og mine øvrige kollegaer i NEXT-organisationen,” fortæller Mette Elting.

Stillingen blev ledig, da den tidligere rektor Anne Birgitte Lieberkind efter mange år i stillingen valgte at trække sig tilbage. Den tidligere ledelse har skabt et solidt fundament, som Mette Elting nu skal bygge videre på.  

En gevinst for NEXT

For NEXTs direktion er der ingen tvivl om, at Mette har den helt rigtige profil til at skabe den nødvendige udvikling og fremdrift på Sukkertoppen Gymnasium.

“Mette er meget optaget af at udbrede kendskabet og styrke fortællingen om htx eksternt og gøre uddannelsen og Sukkertoppen attraktiv for de unge, så gymnasiet fortsætter med at være et htx-flagskib. I sine tidligere hverv har Mette arbejdet for at fremme interessen for STEM-kompetencerne hos de unge, hvilket ligger helt i tråd med Sukkertoppens DNA,” siger Adm. Direktør Ole Heinager og fortsætter:

“Sukkertoppen er et stort gymnasium med mange medarbejdere og elever, og derfor har det vægtet højt, at Mette har solid erfaring med skoleledelse og kan udvikle gode læringsmiljøer og rammer, så både elever og medarbejdere trives og fastholdes. Hun er en gevinst for både Sukkertoppen Gymnasium og den samlede ledelse på NEXT, og vi er meget glade for og trygge ved, at Mette nu skal stå i spidsen for Sukkertoppen Gymnasium.”

Om Mette Elting og Sukkertoppen Gymnasium

Mette er uddannet Cand.pæd. (almen pædagogik) - DPU, Aarhus Universitet og Master of Public Governance (MPG) samt HD i regnskabsvæsen og økonomistyring og HD i Afsætningsøkonomi og har arbejdet som både underviser og leder i uddannelsesverdenen. Privat er Mette gift og har tre børn.

Sukkertoppen Gymnasium ligger i Valby og er et veldrevet htx-gymnasium med et stærkt lærer- og ledelsesteam med fokus på STEM-kompetencer. Gymnasiet åbnede første gang dørene for elever i 2005, og siden er det gået stærkt. På 18 år er Sukkertoppen gået fra at være nogle få hundrede elever til de over 1000 elever.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mette Elting er ny rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium
Mette Elting er ny rektor på NEXT Sukkertoppen Gymnasium
Download
NEXT Sukkertoppen Gymnasium
NEXT Sukkertoppen Gymnasium
Download
NEXT Sukkertoppen Gymnasium
NEXT Sukkertoppen Gymnasium
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye