Aalborg Zoo

Mere lys, mere magi

Del

Endnu mere julelys, flere hyggelige boder med lokale delikatesser og kreative julegaveideer og et stort eventprogram med underholdning for hele familien. Dette års JUL I ZOO byder på masser af nyheder, der sikrer julestemningen hos besøgende i alle aldre.

JUL I ZOO er blevet en fast tradition i mange familier, og i år bliver haven endnu smukkere med tilføjelsen af flere julelys og helt nye dekorationer.

"JUL I ZOO er en begivenhed, hvor man kan samle familie og venner og skabe tradition og minder sammen. Vi glæder os meget til at kunne præsentere de mange nye og spændende elementer i år, der vil gøre JUL I ZOO til en helt ny oplevelse og endnu mere uforglemmelig," udtaler Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Hyggelige juleboder

Til dette års JUL I ZOO vil der være flere hyggelige torve og juleboder. De små boder er det perfekte sted at finde unikke og lokalt producerede delikatesser og kreative julegaver. På Juletorvet kan man møde en række nye, nordjyske ildsjæle og få inspiration til alt fra lækre brød og kager til julevin og nytårschampagne. Her finder man også de populære Klarborg nisser.

Underholdning for alle

JUL I ZOO 2023 byder på en lang række af underholdning og events. Man kan blandt andet opleve et spektakulært ildshow, nyde stemningsfuld korsang og se sjove børnejuleshows med Elnis, Michael Back og Safari Simon. Der vil også være luciaoptog og selvfølgelig mulighed for at møde verdens rareste julemand. I år får Julemanden et helt nyt magisk univers, Lykkeskoven, der skabes i samarbejde med bySommer.

"Vores ønske er at skabe en juleoplevelse, der taler til alle generationer. Derfor har vi ikke kun satset på mere dekoration og flere juleboder, men også planlagt masser af gode oplevelser for børn. Ikke mindst Julemandens nye univers, som jeg godt tør love bliver en helt særlig oplevelse i år, siger Henrik Vesterskov Johansen.

Dyrelivet ved aftenstid

JUL I ZOO er også en unik mulighed for at opleve havens dyr på en helt anden måde. Det er især hyggeligt at gå indenfor i stalde og huse og opleve den rolige aftenatmosfære når dyrene forbereder sig på natten.

JUL I ZOO åbner fredag den 24. november, hvor borgmester, Lasse Frimand Jensen med god assistance fra Julemanden tænder det store juletræ kl. 17. Bagefter er der fællessang ved juletræet.

Åbningsdage JUL I ZOO 2023

  • 24.-26. november
  • 1.-3. december
  • 8.-10. december
  • 14.-27. december (24. december undtaget)

Alle dage kl. 15.00-20.00

Eventprogram findes på Aalborg Zoos hjemmeside

Kontakter

Billeder

Links

Om Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo er der aldrig to dage der er ens. Vores grønne oase midt i Aalborg er åben året rundt og byder uanset årstid på vildt fascinerende oplevelser.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Zoo

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye