Haderslev Kommune

JuleMARKED i Slotsgade, Haderslev

Del

D.18.-19. november kl. 10-16 er der rig mulighed for at komme i julestemning, når der afholdes JuleMARKED i Slotsgade.

Julemarked i Haderslev gamle, charmerende bydel d.18.-19. november
Julemarked i Haderslev gamle, charmerende bydel d.18.-19. november

Von Oberbergs Hus og SG25 fortsætter det kvalitetsrige kunsthåndværkermarked, som tidligere blev afholdt på Slesvigske Vognsamling. De erfarne udstillere fra Vognsamlingen har nu fundet vej til Slotsgade i bymidten, og fordeler sig over husene i Slotsgade 22 og Slotsgade 25.  

Kig forbi, hvis du mangler en ekstra julegave til dig selv, eller en du holder af. Der kan købes puder, pileflet, papirkunst og meget mere. Ehlers Samlingens museumsbutik, Slotsgade 20 har også åbent sammen med Baghuset på samme adresse. Den røde løber vil blive rullet ud, og der vil være gran og god stemning i hele gaden. Der kan nydes gløgg og æbleskiver i nr. 25. 
 
Besøg også Sct. Georgs Gilderne, gården, Naffet 14 c, her kan købes fine juleting, juledekorationer, vafler og kaffe. Der er tombola til børnene.  

Gratis adgang.  

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Spildevandsledninger i Bevtoft undersøges for regnvand8.2.2024 09:29:52 CET | Pressemeddelelse

Lige nu er Provas i gang med at undersøge de offentlige spildevandsledninger i Bevtoft. Det sker med tv-inspektion, hvor man kigger efter utætte ledninger og dræn- og regnvandstilslutninger, der ikke er tilladte. Det sker, fordi Provas og Haderslev Kommune har konstateret ekstraordinært meget grund- og regnvand i de offentlige spildevandsledninger, som betyder, at der i perioder udledes spildevand fortyndet med regnvand via veje og grønne arealer videre ud i Gels Å.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye