Mobil luftrensningsteknologi udvider museernes bevaringsmuligheder

Del

Airgle® Medical Grade en global innovator inden for luftrensning og indeklimakontrol, præsenterer nu en banebrydende løsning til museer og kulturarvsinstitutioner.

Glyptoteket i København
Glyptoteket i København Elizabeth George

Bevaring af kulturarv

Videnskabelige undersøgelser udført af Smithsonian Institution og The Getty Conservation Institute har dokumenteret, at luftrensningssystemer er afgørende for at beskytte kulturarven mod skadelige partikler og forurenende stoffer og sikre, at genstande forbliver i deres oprindelige tilstand.

Beskyttelse af artefakter

Luftrensningssystemerne fjerner effektivt luftbårne forurenende stoffer, som f.eks. partikler fra trafik eller industrielle kilder, hvilket reducerer risikoen for farvefading og materiel korrosion. De opretholder også stabile temperatur- og fugtighedsniveauer i udstillingsområderne, hvilket forhindrer revner og deformation af artefakter forårsaget af klimafluktuationer.

Forebyggelse og inddæmning af skimmelvækst

Undersøgelser fra Canadian Conservation Institute (CCI) og International Council of Museums (ICOM) har påvist, at effektiv luftrensning markant kan reducere risikoen for skimmelvækst, en ødelæggende trussel mod museale samlinger.

Det beskytter artefakter og undgår potentielt dyre restaureringsprojekter ved at forebygge skimmelvækst eller stoppe spredning i allerede angrebne områder.

Skab et bæredygtigt Indeklima

Airgle® Medical Grade-løsninger, oprindeligt designet til sundhedssektoren, tilbyder også energiforbrugsreduktion, en prioritet for mange museer. Undersøgelser fra Smithsonian Institution og Canadian Conservation Institute (CCI) har bekræftet, at luftrensningssystemer bidrager til betydelige energibesparelser ved at optimere klimakontrolsystemets effektivitet.

Airgle® luftrensningssystemer kan tilpasses museernes individuelle behov og samlingstyper og flere af løsningerne kan integreres direkte i museernes eksisterende ventilationssystemer, hvilket også hjælper med at reducere museernes miljømæssige fodspor.

Dedikeret til Bevaring og Sikring af Områder

Vi er stolte af at levere branchens mest avancerede og effektive luftrensningsløsninger. Vi sætter en ære i at hjælpe med at bringe innovation til museer og kulturarvsinstitutionerne.

Vores håb er at kunne være med til at beskytte uvurderlige samlinger og skabe sundere arbejdsmiljøer for de ansatte, som en del af vores vision om at forme en bæredygtig fremtid for kulturarven.

Lær mere om, hvordan Airgle® Medical Grade løsningerne kan hjælpe med at bevare samlinger og skabe et sundt og bæredygtigt indeklima for både kulturarven og de ansatte.

 

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GC Healthcare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GC Healthcare

Lancering af mobil Indeklimaløsning til sikring af luftkvalitet i kritiske områder på dyreklinikker- og hospitaler.16.5.2024 08:03:42 CEST | Pressemeddelelse

I hjertet af hver dyreklinik og dyrehospital er der en konstant strøm af aktivitet. Dyr i nød, bekymrede ejere og dedikerede dyrlæger, der arbejder utrætteligt for at sikre, at hver eneste patient får den bedst mulige pleje. Men med denne konstante aktivitet følger også en række udfordringer – især når det kommer til luftkvaliteten i faciliteterne. Bakterier, vira, støv, kemikalier, lugte og potentielt smitsomme sygdomme kan gøre luften tung og usund at indånde. Det er netop derfor, vi med stolthed annoncerer lanceringen af Airgle® Medical Grade enheder, som snart bliver tilgængelig for dyrehospitaler og dyreklinikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye