Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr

DYREVÆRNET BAKKER OP OM REGERINGES LOVFORSLAG OM BEGRÆNSNING AF BRUGEN AF FYRVÆRKERI

Del

Regeringen kommer i dag med et lovforslag om begrænsning for brugen af fyrværkeri. Hos Dyreværnet jubler de, da man på tætteste hold har oplevet den frygt dyrene har, når der bliver affyret fyrværkeri flere måneder i træk.

”Vi er overbeviste om at det vil gøre en kæmpe forskel. Vi har dyr på internatet som ryster af skræk, når de hører fyrværkeri. Og jeg ved, at mange dyreejere har samme problem ude i de danske hjem” siger direktør for Dyreværnet Henrik Knaack.

Lovforslaget har til formål at indskrænke perioden, hvor fyrværkeri må anvendes af forbrugere til 31. december – 1. januar, og skærpe straffen for affyring og salg af fyrværkeri uden for de fastsatte perioder.

Dyreværnet har i årevis kæmpet for begrænsning af fyrværkeri, så det er en milepæl der her er opnået.

”Når man som os har med mange dyr at gøre, oplever vi jo i den grad hvor skræmte dyrene er, når de hører et brag. Derfor er vi rigtig glade for at regeringen tager problemet alvorligt, så dyreejere kan gå imod en juleferie med mere ro end normalt” slutter Henrik Knaack.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Dyreværnet er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger

Dyreværnet, der er stiftet i 1898, er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Med internat i Rødovre ved København samt i Kolding, tre dyreambulancer og de to mobile non-profit dyreklinikker, Frynseklinikkerne, hjælper foreningen hvert år tusindvis af kæledyr til en bedre tilværelse.

Følg pressemeddelelser fra Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dyreværnet - Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye