VS Automatic

Hold dit sommerhus varmt om vinteren og undgå fugtskader

Del

I takt med at dagene bliver kortere, falder temperaturen. Det føles pludselig som lang tid siden, du sidst nød sommerhusets varme dage. Men nu hvor vinteren nærmer sig, er det tid til at tænke på, hvordan du holder dit sommerhus varmt. VS Automatic A/S har løsningen: Varmepumper. Det er en smart, miljøvenlig og energisparende måde at sikre sig, at dit sommerhus klarer sig gennem vinteren.

Kasper, vores varmepumpe ansvarlig, monterer en varmepumpe i sommerhus
Kasper, vores varmepumpeansvarlige, monterer en varmepumpe i sommerhus VS Automatic

Optimér dit indeklima

Teknologien indenfor varmepumper har de seneste år været under rivende udvikling. Varmepumper er i dag kraftfulde og energieffektive, hvilket gør dem til en fornuftig investering i fremtidens bæredygtige energiløsninger. Med en varmepumpe kan du således reducere dit elforbrug samtidig med at du sikrer et behageligt indeklima og temperatur.

Mange nye varmepumper har rig mulighed for at indstille den, så den passer til dine behov of forbrugsmønstre. De er ofte også udstyret med wi-fi-funktionalitet, så du nemt kan regulere temperaturen, uanset hvor du er. Om vinteren kan du indstille varmepumpen til en stabil grundtemperatur, hvilket minimerer risikoen for frosne vandrør, fugtproblemer eller skader.

Miljøvenlig beskyttelse og et energiforbrug i balance

Varmepumper er en miljøvenlig og omkostningseffektiv måde at beskytte dit sommerhus mod vinterens udfordringer, fordi de er strømbesparende. De fleste nye varmepumper anvender kølemidler R32, der er en mere energieffektivt og bedre for miljøet end det tidligere anvendte. Grunden til er at kølemidlet har et lavt globalt opvarmningspotentiale (GWP), intet ozonnedbrydningdpotentiale (ODP) og en relativ lav brændbarhed.

Vidste du, at varmepumper ikke kun handler om opvarmning? Mange modeller har også en kølefunktion, som kan være en velkommen bonus i sommermånederne.

Gør dit sommerhus vinterklar med varmepumper

Selvom sommeren er forbi, er der ingen grund til bekymring. Varmepumper fra VS Automatic A/S kan holde dit sommerhus varmt og tørt gennem vinteren. Dette er ikke bare en investering i dit ejendomsværdien, det er også en investering i den grønne fremtid.

Undgå vandrørsskader og fugtproblemer med moderne varmepumper - vær forberedt på vinteren, og skab det bedste indeklima i dit sommerhus.

Nøgleord

Kontakter

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye